Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΠΕ- MOH: Ηπια ικανοποίηση από UBS για 9μηνο

Ικανοποιημένη έναντι των αποτελεσμάτων που ανακοίνωσαν οι εισηγμένες ελληνικές πετρελαϊκές εταιρίες εμφανίζεται η UBS σε δύο ξεχωριστά reports με ημερομηνία 8 Νοεμβρίου. ”Neutral” παραμένει η σύσταση για τις δύο μετοχές.

ΕΛΠΕ- MOH: Ηπια ικανοποίηση από UBS για 9μηνο
Ικανοποιημένη, αλλά όχι ενθουσιασμένη έναντι των αποτελεσμάτων που ανακοίνωσαν οι εισηγμένες ελληνικές πετρελαϊκές εταιρίες εμφανίζεται η UBS σε δύο ξεχωριστά reports με ημερομηνία 8 Νοεμβρίου.

”Σταθερή πρόοδος ’κάτω’ από τα κανονικά αποτελέσματα”, αναφέρει για το εννεάμηνο των ΕΛΠΕ, που διατηρεί αμετάβλητη τη σύσταση σε ”neutral” και την τιμή στόχο των 11 ευρώ.

Ο οίκος προχώρησε σε αναβάθμιση κατά 1% των προβλέψεών του για τα κέρδη ανά μετοχή του 2007- 2008, αναφέροντας ότι οι επιπτώσεις του επιδεινούμενου περιβάλλοντος αντισταθμίστηκαν μερικώς από λειτουργικούς καταλύτες, όπως το βελτιωμένο μίγμα προϊόντος και οι υψηλότεροι όγκοι πωλήσεων.

Ελαφρά καλύτερα του αναμενομένου χαρακτηρίζει τα αποτελέσματα της Motor Oil η UBS προχωρώντας σε αναβάθμιση των προβλέψεών της για τα κέρδη ανά μετοχή του 2007 κατά 5%.

Η αγορά ανέμενε πλήρως την πίεση στα περιθώρια κέρδους από διύλιση και την επίδραση των ισοτιμιακών διαφορών με το δολάριο. Η τιμή στόχος διατηρείται στα 19,5 ευρώ και η σύσταση σε neutral.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v