Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Jumbo: Με ”buy” ξεκινά κάλυψη η Deutsche Bank

Με τιμή στόχο στα 30,1 ευρώ και σύσταση ”buy” ξεκινά κάλυψη για τη μετοχή της Jumbo η Deutsche Bank, όπως αναφέρει σε έκθεσή της με σημερινή (7/11) ημερομηνία. Από τα νέα καταστήματα η περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρίας, λέει ο διεθνής οίκος.

Jumbo: Με ”buy” ξεκινά κάλυψη η Deutsche Bank
Με τιμή στόχο στα 30,1 ευρώ και σύσταση ”buy” ξεκινά κάλυψη για τη μετοχή της Jumbo η Deutsche Bank, όπως αναφέρει σε έκθεσή της με σημερινή (7/11) ημερομηνία.

O οίκος αναφέρει ότι η η εταιρία καλύπτει μερίδιο 26% στην ελληνική αγορά παιχνιδιών το 2007. Οι αναπτυξιακές προοπτικές που προκύπτουν από την επέκταση στην Ελλάδα και την Κύπρο, σε συνδυασμό με την είσοδο στις αγορές της νοτιοανατολικής Ευρώπης όπως η Βουλγαρία και η Ρουμανία, υποστηρίζουν την έναρξη κάλυψης με σύσταση ”buy”.

Ειδικότερα, η Deutsche Bank εκτιμά ότι έως το 2011 θα έχουν ανοίξει 14 νέα καταστήματα, 10 στην Ελλάδα, 2 στην Κύπρο και από 1 σε Βουλγαρία και Ρουμανία.

Τα νέα καταστήματα αναμένεται να οδηγήσουν σε μέση ετήσια αύξηση των EBITDA και των κερδών ανά μετοχή της εταιρίας κατά 20% και 22% αντίστοιχα, έως το 2011.

Η τιμή-στόχος που θέτει, στα 30,1 ευρώ, υποδηλώνει περιθώριο ανόδου 18% σε σχέση με την τιμή κλεισίματος της μετοχής στα 25,8 ευρώ την Τρίτη 6/11.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v