Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τιτάν: Μειώνουν την τιμή HSBC-Eurobank Sec. (upd)

Σε μείωση της τιμής-στόχου για την Τιτάν, στα 35,4 ευρώ ανά μετοχή, από 40 ευρώ προηγουμένως, προχώρησε η HSBC, με έκθεσή της στις 6/11, στην οποία διατηρεί τη σύσταση ”neutral”. Στα 36,60 ευρώ ανά μετοχή, από 43,46 ευρώ προηγουμένως, μειώνει την τιμή-στόχο η Eurobank Securities, τονίζοντας ωστόσο ότι διατηρεί την μακροπρόθεσμη θετική εκτίμησή της για την μετοχή.

Τιτάν: Μειώνουν την τιμή HSBC-Eurobank Sec. (upd)
Σε μείωση της τιμής-στόχου για την Τιτάν, στα 35,4 ευρώ ανά μετοχή, από 40 ευρώ προηγουμένως, προχώρησε η HSBC, με έκθεσή της στις 6/11, στην οποία διατηρεί τη σύσταση ”neutral”.

Η χρηματιστηριακή εκτιμά πως η ”αδύναμη ορατότητα” όσον αφορά τον χρόνο ανάκαμψης της αμερικανικής στεγαστικής αγοράς, αλλά και η αβεβαιότητα σχετικά με την έκβαση της υπόθεσης Lake Belt, θα συνεχίσουν να επιβαρύνουν το επενδυτικό κλίμα.

Η HSBC προχώρησε επίσης σε μείωση των προβλέψεών της για τα κέρδη ανά μετοχή της Τιτάν κατά 13%, 9% και 7% για τις χρήσεις 2007, 2008 και 2009 αντίστοιχα, μετά την ανακοίνωση των ”αδύναμων”, όπως τα χαρακτηρίζει, αποτελεσμάτων της εταιρείας για το γ’ τρίμηνο.

Σε μείωση της τιμής-στόχου για τον Τιτάνα προχωρά και η Eurobank Securities, η οποία χαμηλώνει τον πήχη στα 36,60 ευρώ ανά μετοχή, από 43,46 ευρώ προηγουμένως, με σύσταση ”market perform”.

Η χρηματιστηριακή τονίζει πάντως ότι διατηρεί την μακροπρόθεσμη θετική εκτίμησή της για την μετοχή, λόγω της αυξανόμενης διαφοροποίησης, της διοίκησης της εταιρείας και της ισχυρής οικονομικής θέσης της.

Ωστόσο, θεωρεί οτι το αρνητικό βραχυπρόθεσμο outlook στην περιοχή των ΗΠΑ, οι καθυστερήσεις στις ιδιωτικές κατασκευές στην Ελλάδα και οι κίνδυνοι που σχετίζονται με την υπόθεση Lake Belt, θα συνεχίσουν να πιέζουν την μετοχή του Τιτάνα.

Η μετοχή της Τιτάν ολοκλήρωσε την συνεδρίαση της 5ης Νοεμβρίου στα 31,80 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v