Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Jumbo: Στα 29,5 ευρώ ανεβάζει τον πήχη η HSBC

Νέα τιμή-στόχο στα 29,5 ευρώ από 26 ευρώ δίνει για τη μετοχή της Jumbo η HSBC σε έκθεσή της με σημερινή ημερομηνία και τίτλο: ”Το παιχνίδι συνεχίζεται”, όπου διατηρεί σύσταση ”overweight” και επισημαίνει ότι τον Δεκέμβριο αναμένεται το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος στη Βουλγαρία.

Jumbo: Στα 29,5 ευρώ ανεβάζει τον πήχη η HSBC
Νέα τιμή-στόχο στα 29,5 ευρώ από 26 ευρώ δίνει για τη μετοχή της Jumbo η HSBC σε έκθεσή της με σημερινή ημερομηνία και τίτλο: ”Το παιχνίδι συνεχίζεται”, όπου διατηρεί σύσταση ”overweight”.

Ο οίκος εκτιμά ότι ο μέσος ετήσιος ρυθμός αύξησης των πωλήσεων, EBITDA και κερδών ανά μετοχή της Jumbo στην περίοδο 2007-10 θα διαμορφωθεί σε 18%, 17% και 21% αντίστοιχα.

Παράλληλα, επισημαίνει ότι τον Δεκέμβριο αναμένεται το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος στη Βουλγαρία, σηματοδοτώντας έτσι την αναμενόμενη επέκταση στα Βαλκάνια για την εταιρία, βελτιώνοντας το μακροπρόθεσμο αναπτυξιακό της προφίλ.

H HSBC εκτιμά ότι οι ισχυρές αναπτυξιακές προοπτικές της Jumbo θα εξαρτηθούν από την επιτυχημένη διασπορά σε νέα προϊόντα υψηλότερης κερδοφορίας και από τη συνέχιση της επέκτασης του δικτύου της σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ο οίκος εκτιμά ότι η Jumbo θα διατηρήσει τη θέση της ως leader στην εγχώρια αγορά παιχνιδιών και θα αυξήσει το μερίδιό της στο 38% έως το 2010 από 33% στην παρούσα φάση.

Παρά το ισχυρό αναπτυξιακό της προφίλ, η μετοχή της Jumbo διαπραγματεύεται με discount σε σχέση με τον καταναλωτικό κλάδο FTSE 350 της HSBC, κάτι που ο οίκος θεωρεί ότι δεν δικαιολογείται.

Ως εκ τούτου, δίνει τιμή-στόχο στα 29,5 ευρώ για τη μετοχή, υποδηλώνοντας περιθώριο ανόδου 19% από τα τρέχοντα επίπεδα.



Η μετοχή της Jumbo έκλεισε την Παρασκευή στα 25,3 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v