Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha: Αύξηση 37% στα κέρδη ”βλέπουν” οι αναλυτές

Καθαρά κέρδη αυξημένα κατά 37% στο εννεάμηνο, στα 648 εκατ. ευρώ, προβλέπουν για την Alpha Bank αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του Reuters, την οποία αναπαράγει στο πρωινό της report (26/10) η Eurobank Sec. Η χρηματιστηριακή από την πλευρά της αναμένει καθαρά κέρδη ύψους 637 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 34,5%.

Alpha: Αύξηση 37% στα κέρδη ”βλέπουν” οι αναλυτές
Καθαρά κέρδη αυξημένα κατά 37% στο εννεάμηνο προβλέπουν για την Alpha Bank αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του Reuters, σύμφωνα με το πρωινό report (26/10) της Eurobank Sec.

Όπως εκτιμάται, τα καθαρά κέρδη της τράπεζας θα διαμορφωθούν στα 648 εκατ. ευρώ, από 473 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο περυσινό διάστημα. Η χρηματιστηριακή από την πλευρά της αναμένει καθαρά κέρδη ύψους 637 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 34,5%.

Η Eurobank Securities υπενθυμίζει ότι τα αποτελέσματα της Alpha Bank θα περιλαμβάνουν κεφαλαιακό κέρδος ύψους 81 εκατ. ευρώ από την πώληση της ασφαλιστικής θυγατρικής στην ΑΧΑ.

Επίσης, σημειώνει ότι θα μπορούσαν να υπάρξουν θετικές εκπλήξεις από το ”κομμάτι” των προβλέψεων (provisions), τις οποίες η χρηματιστηριακή υπολογίζει στα 55 εκατ. ευρώ.

Η Alpha Bank θα ανακοινώσει τα οικονομικά της αποτελέσματα για το εννεάμηνο στις 30 Νοεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v