Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

D. Bank: Τι περιμένει για Alpha, Πειραιώς, ΜΕΤΚΑ

Ανοδικά προβλέπονται τα μεγέθη των Alpha, Πειραιώς και ΜΕΤΚΑ, σύμφωνα με την Deutsche Bank και την άποψή της που περιλαμβάνεται σε τρία διαφορετικά preview reports με την ίδια ημερομηνία (24 Οκτωβρίου). Ο διεθνής οίκος διατηρεί τις συστάσεις και τις τιμές-στόχους για τις 3 εισηγμένες.

D. Bank: Τι περιμένει για Alpha, Πειραιώς, ΜΕΤΚΑ
Ανοδικά προβλέπονται τα μεγέθη των Alpha, Πειραιώς και ΜΕΤΚΑ, σύμφωνα με την Deutsche Bank και την άποψή της που περιλαμβάνεται σε τρία διαφορετικά preview reports με την ίδια ημερομηνία (24 Οκτωβρίου).



Για την Alpha Bank, η Deutsche Bank προβλέπει άνοδο τριμηνιαίων κερδών κατά 10% στα 183 εκατ. ευρώ, ενώ συνολικά για το 2007 οι εκτιμήσεις για τα κέρδη ανά μετοχή αναθεωρούνται καθοδικά κατά 5% λόγω μια αύξησης στις προβλέψεις και στο κόστος.

Ο οίκος διατηρεί αμετάβλητες τις προβλέψεις του για το 2008 και το 2009, όπως και για τη σύσταση (”hold”) και την τιμή-στόχο (27 ευρώ).

Για την Πειραιώς, την οποία χαρακτηρίζει ”top pick στην Ελλάδα”, η Deutsche Bank προβλέπει αύξηση των καθαρών κερδών τριμήνου κατά 52% έως τα 124 εκατ. ευρώ. Ο οίκος διατηρεί την τιμή-στόχο των 33,2 ευρώ και τη σύσταση ”buy”.

Εξάλλου, σε τρίτο preview report της για τη ΜΕΤΚΑ, η Deutsche Bank προβλέπει για το εννεάμηνο καθαρά κέρδη στα 33 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 15%, και πωλήσεις στα 236 εκατ. ευρώ, αυξημένες κατά 9%. Η τιμή-στόχος παραμένει στα 10,6 ευρώ και η σύσταση σε ”sell”.

Η Αlpha ανακοινώνει αποτελέσματα εννεαμήνου στις 30 Οκτωβρίου, η Πειραιώς στις 31 Οκτωβρίου και η ΜΕΤΚΑ στις 8 Νοεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v