Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΧΑΕ: Άνοδο 51% στα κέρδη 9μήνου βλέπει η Marfin

Ισχυρή ανάπτυξη κατά το γ’ τρίμηνο εκτιμά η Marfin Analysis (24/10) ότι θα εμφανίζουν τα ΕΧΑΕ, λόγω της περαιτέρω αύξησης του μέσου όρου της συναλλακτικής δραστηριότητας (ιδιαίτερα τον Ιούλιο) σε συνδυασμό με τα σημαντικά έσοδα από τις αυξήσεις κεφαλαίου. Σε επίπεδο εννεαμήνου, η Marfin Analysis προβλέπει άνοδο των καθαρών κερδών κατά 51%.

ΕΧΑΕ: Άνοδο 51% στα κέρδη 9μήνου βλέπει η Marfin
Ισχυρή ανάπτυξη κατά το γ’ τρίμηνο εκτιμά η Marfin Analysis (24/10) ότι θα εμφανίζουν τα ΕΧΑΕ, λόγω της περαιτέρω αύξησης του μέσου όρου της συναλλακτικής δραστηριότητας (ιδιαίτερα τον Ιούλιο) σε συνδυασμό με τα σημαντικά έσοδα από τις αυξήσεις κεφαλαίου.

Συγκεκριμένα, η χρηματιστηριακή αναμένει άνοδο της τάξης του 48% στα καθαρά έσοδα των ΕΧΑΕ το γ’ τρίμηνο, τα οποία θα διαμορφωθούν στα 24,2 εκατ. ευρώ, ενώ ο κύκλος εργασιών εκτιμάται στα 44,3 εκατ. ευρώ, αυξημένος κατά 46%.

Σε επίπεδο εννεαμήνου, η Marfin Analysis προβλέπει άνοδο των καθαρών κερδών κατά 51% στα 64,4 εκατ. ευρώ, με κύκλο εργασιών ύψους 116,4 εκατ. ευρώ (+34%).

Τα αποτελέσματα εννεαμήνου 2007 των Ελληνικών Χρηματιστηρίων αναμένεται να ανακοινωθούν στις 29 Οκτωβρίου, μετά την λήξη της χρηματιστηριακής συνεδρίασης.

Η Marfin Analysis, στην έκθεσή της για τα ΕΧΑΕ, διατηρεί την τιμή στόχο των 20,10 ευρώ ανά μετοχή και την σύσταση ”hold”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v