Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Frigo: Διατηρεί buy με στόχο τα 25,2 € η D.Bank

Στα 44 εκατ. ευρώ θα διαμορφωθούν τα καθαρά κέρδη της Frigoglass στο εννεάμηνο, όπως προβλέπει η Deutsche Bank σε έκθεσή της με ημερομηνία 23 Οκτωβρίου, όπου διατηρεί τιμή-στόχο στα 25,2 ευρώ και σύσταση ”buy”.

Frigo: Διατηρεί buy με στόχο τα 25,2 € η D.Bank
Στα 44 εκατ. ευρώ θα διαμορφωθούν τα καθαρά κέρδη της Frigoglass στο εννεάμηνο, όπως προβλέπει η Deutsche Bank σε έκθεσή της με ημερομηνία 23 Οκτωβρίου και τίτλο ”Οι προοπτικές από την αγορά της Κίνας δεν έχουν αποτιμηθεί πλήρως”, όπου διατηρεί τιμή-στόχο στα 25,2 ευρώ και σύσταση ”buy”.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Deutsche Bank, η Frigoglass θα εμφανίσει αύξηση των EBITDA κατά 12% σε ετήσια βάση, στα 84 εκατ. ευρώ, με τις πωλήσεις να ενισχύονται κατά 13% στα 381 εκατ. ευρώ στο εννεάμηνο.

Παράλληλα, η Deutsche Bank επισημαίνει ότι η νέα μονάδα της εταιρίας στην Κίνα έχει δυνατότητα παραγωγής 120.000 coolers ετησίως. H Deutsche Bank επισημαίνει ότι η πρόβλεψή της για πωλήσεις 60.000 coolers το 2008 ενδέχεται να είναι ιδιαίτερα συντηρητική, δεδομένης της προοπτικής των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου.

Η μετοχή της Frigoglass έκλεισε εχθές, Τρίτη, στα 23,6 ευρώ.

Η Frigoglass ανακοινώνει αποτελέσματα στις 8 Νοεμβρίου, πριν το άνοιγμα της αγοράς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v