Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Έναρξη κάλυψης από Euroxx

Με τιμή-στόχο τα 27 ευρώ ανά μετοχή και σύσταση ”equalweight”, ξεκινά κάλυψη της ΔΕΗ η Euroxx Securities, με έκθεσή της στις 18/10. Μεταξύ άλλων, η Euroxx σημειώνει ότι στην αποτίμησή της για την ΔΕΗ έχει συμπεριλάβει την ΔΕΠΑ, τονίζοντας ωστόσο ότι θεωρεί απίθανο η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού να επιτρέψει στην ΔΕΗ να ασκήσει το δικαίωμα προαίρεσης που έχει για απόκτηση μεριδίου της ΔΕΠΑ.

ΔΕΗ: Έναρξη κάλυψης από Euroxx
Με τιμή-στόχο τα 27 ευρώ ανά μετοχή και σύσταση ”equalweight”, ξεκινά κάλυψη της ΔΕΗ η Euroxx Securities, με έκθεσή της στις 18/10.

Η χρηματιστηριακή, όπως τονίζει στην έκθεσή της, θεωρεί ότι η ισχυρή ζήτηση και οι αυξήσεις στα τιμολόγια θα στηρίξουν την ανάπτυξη της ΔΕΗ, ενώ το νέο επιχειρησιακό σχέδιο, το οποίο θα ανακοινωθεί στις 21 Νοεμβρίου, θα ”θέσει σε κίνηση” την αναδιάρθρωση.

Μεταξύ άλλων, η Euroxx σημειώνει ότι στην αποτίμησή της για την ΔΕΗ έχει συμπεριλάβει την ΔΕΠΑ, τονίζοντας ωστόσο ότι θεωρεί απίθανο η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού να επιτρέψει στην ΔΕΗ να ασκήσει το δικαίωμα προαίρεσης που έχει για απόκτηση μεριδίου της ΔΕΠΑ.

Η μετοχή της ΔΕΗ ολοκλήρωσε την συνεδρίαση της 17ης Οκτωβρίου στα 27,64 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v