Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΤΕ: Εκτός conviction buy list της Goldman Sachs

Αποσύρει τη μετοχή της Εθνικής Τράπεζας από την πανευρωπαϊκή ”conviction buy list” η Goldman Sachs σε έκθεσή της με ημερομηνία 16 Οκτωβρίου, διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση ”buy” και αυξάνοντας την τιμή - στόχο στα 52 ευρώ από 51,1 ευρώ. Εκτός conviction sell list η μετοχή των ΕΛΠΕ.

ΕΤΕ: Εκτός conviction buy list της Goldman Sachs
Αποσύρει τη μετοχή της Εθνικής Τράπεζας από την πανευρωπαϊκή ”conviction buy list” η Goldman Sachs σε έκθεσή της με ημερομηνία 16 Οκτωβρίου, διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση ”buy” και αυξάνοντας την τιμή - στόχο στα 52 ευρώ από 51,1 ευρώ.

Ως λόγο για την απόσυρση από την conviction buy list ο διεθνής οίκος υποδεικνύει την πρόσφατη υπεραπόδοση της τιμής της μετοχής, η οποία περιορίζει τα περιθώρια ανόδου σε βραχυπρόθεσμο επίπεδο.

Όπως επισημαίνει ο διεθνής οίκος σε μακροχρόνιο επίπεδο η μετοχή της Εθνικής είναι ελκυστική δεδομένης της έκθεσης της τράπεζας σε αγορές υψηλής ανάπτυξης αλλά και του υπομοχλευμένου ισολογισμού της.

--Ελληνικά Πετρέλαια

Ο διεθνής οίκος αφαιρεί την μετοχή των ΕΛΠΕ από την conviction sell list διατηρώντας παράλληλα την τιμή – στόχο των 11,5 ευρώ και τη σύσταση ”sell”.

H Goldman Sachs εκτιμά ότι θα μπορούσε να υπάρξει μεταβλητότητα στη μετοχή της εταιρίας με αφορμή τις συμφωνίες για τους υδρογονάνθρακες στη Λιβύη και την Αίγυπτο.

Ειδικότερα προβλέπει ότι η όποια φημολογία για τα κοιτάσματα θα μπορούσε να προσδώσει στήριξη στη μετοχή των ΕΛΠΕ.

Η μετοχή των ΕΛΠΕ ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 17ης Οκτωβρίου στα 11,48 ευρώ.



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v