Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Aegean: Έναρξη κάλυψης από Eurobank Sec.

Κάλυψη της Aegean Airlines, με τιμή στόχο τα 8 ευρώ και σύσταση ”market perform” ξεκινά με έκθεσή της στις 11 Οκτωβρίου η Eurobank Securities. Μεταξύ άλλων, η χρηματιστηριακή αναφέρει τις εκτιμήσεις της για μέσο ετήσιο ρυθμό αύξησης της δυναμικότητας και της επιβατικής κίνησης κατά 24% και 15% αντίστοιχα το 2007-2009 και μέσο ετήσιο ρυθμό αύξησης των καθαρών κερδών της τάξης του 23%.

Aegean: Έναρξη κάλυψης από Eurobank Sec.
Κάλυψη της Aegean Airlines, με τιμή στόχο τα 8 ευρώ και σύσταση ”market perform” ξεκινά με έκθεσή της στις 11 Οκτωβρίου η Eurobank Securities.

Μεταξύ άλλων, η χρηματιστηριακή αναφέρει τις εκτιμήσεις της για μέσο ετήσιο ρυθμό αύξησης της δυναμικότητας και της επιβατικής κίνησης κατά 24% και 15% αντίστοιχα το 2007-2009. Επίσης, προβλέπει μέσο ετήσιο ρυθμό αύξησης των καθαρών κερδών κατά 23%.

Σημειώνει το ένας μεγαλύτερος και πιο αποδοτικός στόλος θα αυξήσει σταδιακά το περιθώριο EBITDAR από το 17,5% το 2006 στο 20,7% μέχρι το 2009.

Η Eurobank Sec. θεωρεί ότι η στρατηγική της Aegean θα αποφέρει αποτελέσματα, δεδομένου του ευνοϊκού εγχώριου κλίματος και των ευκαιριών που προκύπτουν από την περιφερειακή επέκταση της εταιρείας καθώς και την συνεργασία της με την Lufthansa.

Η μετοχή της Aegean Airlines ολοκλήρωσε την συνεδρίαση της 16ης Οκτωβρίου στα 7,32 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v