Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κάλυψη των ΣΙΔΕΝΟΡ - ΣΩΛΚ ξεκινά η Citigroup

Κάλυψη της Σιδενόρ με τιμή-στόχο τα 18,4 ευρώ και σύσταση ”buy” καθώς και της Σωληνουργεία Κορίνθου με τιμή-στόχο τα 7,5 ευρώ και σύσταση ”hold” ξεκινά με έκθεσή της στις 8/10 η Citigroup. Υπογραμμίζει την ηγετική θέση της Σιδενόρ στην παραγωγή και διανομή προϊόντων χάλυβα σε Ελλάδα και Βουλγαρία, ενώ τονίζει ότι μεταξύ των πελατών της ΣΩΛΚ συγκαταλέγονται μεγάλοι διεθνείς όμιλοι.

Κάλυψη των ΣΙΔΕΝΟΡ - ΣΩΛΚ ξεκινά η Citigroup
Κάλυψη της Σιδενόρ, με τιμή-στόχο τα 18,4 ευρώ και σύσταση ”buy”, καθώς και της Σωληνουργεία Κορίνθου, με τιμή-στόχο τα 7,5 ευρώ και σύσταση ”hold”, ξεκινά με έκθεσή της στις 8/10 η Citigroup.

Ο διεθνής οίκος υπογραμμίζει την ηγετική θέση της Σιδενόρ στην παραγωγή και διανομή προϊόντων χάλυβα σε Ελλάδα και Βουλγαρία και προβλέπει ότι τα καθαρά κέρδη της εταιρίας θα ενισχυθούν κατά 4% το 2007 προσεγγίζοντας τα 112 εκατ. ευρώ.

Σε ό,τι αφορά τα μεγέθη του γ΄ τριμήνου, εκτιμά ότι τα προ φόρων κέρδη αλλά και τα κέρδη ανά μετοχή της Σιδενόρ θα υποχωρήσουν κατά 40% - 45% δηλώνει ωστόσο πως παραμένει αγοραστής των τίτλων της εταιρίας.

Παράλληλα, θεωρεί ότι η ζήτηση για προϊόντα χάλυβα στην εγχώρια αγορά θα ενισχυθεί κατά 10% ετησίως τα προσεχή τρία χρόνια λόγω των κατασκευαστικών δραστηριοτήτων.

Για τη Σωληνουργεία Κορίνθου προβλέπει πως τόσο οι πωλήσεις όσο και τα κέρδη ανά μετοχή της θα τρέξουν με ρυθμό 10% την περίοδο 2006-09, ενώ τονίζει ότι μεταξύ των πελατών της συγκαταλέγονται σημαντικοί διεθνείς όμιλοι όπως οι Duke Energy, Chevron Shell και Gaz De France.

H μετοχή της Σιδενόρ ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 8ης Οκτωβρίου στα 14,38 ευρώ, ενώ της Σωληνουργεία Κορίνθου στα 7,3 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v