Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

3Ε: Στα 43 ευρώ αυξάνει την τιμή-στόχο η HSBC

Στα 43 ευρώ αυξάνει την τιμή–στόχο για τη μετοχή της 3Ε η HSBC σε έκθεση (9/10) διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση ”neutral”. Η HSBC αυξάνει τις προβλέψεις για τα κέρδη ανά μετοχή του 2007 και του 2008, ενώ τονίζει ότι η 3Ε θα συνεχίσει να επωφελείται από το διαφοροποιημένο γεωγραφικό και προϊοντικό μείγμα καθώς και από την ικανότητά της για επιτυχημένη διαχείριση του κόστους.

3Ε: Στα 43 ευρώ αυξάνει την τιμή-στόχο η HSBC
Στα 43 ευρώ αυξάνει την τιμή-στόχο για τη μετοχή της 3Ε η HSBC σε έκθεση (9/10) διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση ”neutral”.

Σύμφωνα με τη χρηματιστηριακή, η Coca Cola 3E θα συνεχίσει να επωφελείται από το διαφοροποιημένο γεωγραφικό και προϊοντικό μείγμα καθώς και από την ικανότητά της για επιτυχημένη διαχείριση του κόστους, ενισχύοντας παράλληλα το σύστημα διανομής της.

Με την υποστήριξη της Coca Cola, η HSBC εκτιμά ότι η 3E θα εκμεταλλευτεί ένα διευρυνόμενο χαρτοφυλάκιο προϊόντων, το οποίο θα υποστηρίζεται από την καινοτομία και τις εξαγορές.

Η HSBC προχωρά παράλληλα σε αύξηση των προβλέψεών της για τα κέρδη ανά μετοχή του 2007, σε 1,91 ευρώ, από 1,89 ευρώ προηγουμένως, ενώ για το 2008 προβλέπει κέρδη ανά μετοχή 2,24 ευρώ, από 2,17 ευρώ που ήταν η προηγούμενη πρόβλεψη.

Η μετοχή της Coca Cola 3E ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 8ης Οκτωβρίου στα 39,72 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v