Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εκδηλώσεις από MPB - ΕΤΕ στο Λονδίνο

Την Τρίτη 23 Οκτωβρίου ο κ. Ανδρέας Βγενόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της Marfin Popular Bank, θα παραθέσει δείπνο-ομιλία στο Naval & Military Club στο Λονδίνο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Ένωσης Ελλήνων Τραπεζιτών Μεγάλης Βρετανίας. Ο κ. Τάκης Αράπογλου, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, θα παραθέσει δείπνο-ομιλία την Τρίτη 27 Νοεμβρίου.

Εκδηλώσεις από MPB - ΕΤΕ στο Λονδίνο
Η Ένωση Ελλήνων Τραπεζιτών Μεγάλης Βρετανίας (ΗΒΑ-UK) ανακοίνωσε το φθινοπωρινό πρόγραμμα δραστηριοτήτων, το οποίο περιλαμβάνει τις παρακάτω εκδηλώσεις:

* Ο κ. Ανδρέας Βγενόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της Marfin Popular Bank, θα παραθέσει δείπνο-ομιλία την Τρίτη 23 Οκτωβρίου στο Naval & Military Club (4 St. James’s Square, Λονδίνο W1Y 4JU) με την ευγενική υποστήριξη της Credit Suisse.

* Ο κ. Τάκης Αράπογλου, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος θα παραθέσει δείπνο-ομιλία την Τρίτη 27 Νοεμβρίου στο Ελληνικό Κέντρο (16-18 Paddington Street, Λονδίνο W1U 5AS). Συνδιοργάνωση με το Ελληνικό Κέντρο, με την ευγενική υποστήριξη της UBS Investment Bank.

Εισιτήρια για τις παραπάνω εκδηλώσεις είναι διαθέσιμα μόνο μέσω τις ιστοσελίδας www.hellenicbankers.org.uk.

Επίσης ο κ. Νότης Μηταράκης, πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Τραπεζιτών Μεγάλης Βρετανίας έχει προσκληθεί να μιλήσει την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου σε δείπνο των αποφοίτων Οξφόρδης στην Αθηναϊκή Λέσχη και την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου στη Διπλωματική Ακαδημία του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v