Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ξεκίνημα από χαμηλότερο επίπεδο αναμένουν οι ΑΧΕ

Οι διεθνείς χρηματιστηριακές αγορές συνεχίζουν να καθορίζουν την τάση στην Σοφοκλέους, με τους αναλυτές να αναμένουν ξεκίνημα από χαμηλότερο επίπεδο, ελλείψει σημαντικών ειδήσεων. Στο επίκεντρο παραμένουν οι μετοχές του ΟΤΕ και της ΔΕΗ.

Ξεκίνημα από χαμηλότερο επίπεδο αναμένουν οι ΑΧΕ
Οι διεθνείς χρηματιστηριακές αγορές συνεχίζουν να καθορίζουν την τάση στην Σοφοκλέους, με τους αναλυτές να αναμένουν συσσώρευση σήμερα, ελλείψει σημαντικών ειδήσεων. Στο επίκεντρο παραμένουν οι μετοχές του ΟΤΕ και της ΔΕΗ.

Τι εκτιμάται για σήμερα: Ελλείψει σημαντικής ροής ειδήσεων, για σήμερα η Marfin Analysis αναμένει την αγορά να συσσωρευθεί στα τρέχοντα επίπεδα.

Οι διεθνείς χρηματιστηριακές αγορές θα καθορίσουν την τάση της σημερινής συνεδρίασης, εκτιμά η Alpha Finance, ενώ η National Securities-P&K Research αναμένει πτωτικές τάσεις, λόγω χαμηλότερου όγκου.

Σταθεροποιητικό προς χαμηλότερο ξεκίνημα για τις διεθνείς αγορές αναμένει η Proton Securities, ενώ αναμένει παρόμοιο άνοιγμα της Σοφοκλέους, με τις μετοχές της ΔΕΗ και του ΟΤΕ να παραμένουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Τι έγινε στην προηγούμενη συνεδρίαση: Με κέρδη 0,44% ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Παρασκευής, με τον Γενικό Δείκτη να κλείνει στις 5.123,36 μονάδες. Όπως αναφέρει η Marfin Analysis, ο ASE έχει καταγράψει άνοδο 4,2% τον Σεπτέμβριο, 5,7% στο τρίμηνο, ενώ από την αρχή του έτους βρίσκεται 16% υψηλότερα. Ο τζίρος διαμορφώθηκε στα 601 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v