Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ε.Κ: Αρση αναστολής για Πετζετάκι-Πρόστιμο σε MIG

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αποφάσισε σήμερα να ζητήσει από το Χρηματιστήριο Αθηνών όπως προβεί στην άρση της αναστολής διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρίας ”Πετζετάκις” διότι δεν συντρέχουν πλέον οι σχετικοί λόγοι. Επίσης, αποφάσισε επιβολή προστίμου 50.000 ευρώ στην εταιρία Marfin Investment Group.

Ε.Κ: Αρση αναστολής για Πετζετάκι-Πρόστιμο σε MIG
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αποφάσισε σήμερα να ζητήσει από το Χρηματιστήριο Αθηνών την άρση της αναστολής διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρίας ”Πετζετάκις” διότι δεν συντρέχουν πλέον οι σχετικοί λόγοι. Επίσης, αποφάσισε επιβολή προστίμου 50.000 ευρώ στην εταιρία Marfin Investment Group.

Ειδικότερα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε:

* Το συμπλήρωμα του πληροφοριακού δελτίου για την υποχρεωτική δημόσια πρόταση της εταιρίας ”Marfin Investment Group” για την απόκτηση μετοχών της εταιρίας ”Vivartia”.

* Την τροποποίηση του καταστατικού της εταιρίας PROTON AEΔΑΚ ώστε να παρέχει πρόσθετες επενδυτικές υπηρεσίες σύμφωνα με την παράγραφο 2 του άρθρου 4 του ν. 3283/2004.

* Την επιβολή προστίμου 50.000 ευρώ στην εταιρία Marfin Investment Group ως καθολικής διαδόχου της εταιρίας Marfin Financial Group επειδή δεν γνωστοποίησε ως όφειλε συναλλαγές που διενήργησε σε μετοχές της εταιρίας Εγνατία Τράπεζα.

* Να ζητήσει από το Χρηματιστήριο Αθηνών όπως προβεί στην άρση της αναστολής διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρίας ”Πετζετάκις” διότι δεν συντρέχουν πλέον οι σχετικοί λόγοι.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v