Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σαράντης: Στα 13,92 € αυξάνει η National Sec.-P&K

Στα 13,92 ευρώ, από 8,3 ευρώ προηγουμένως, αυξάνει την τιμή στόχο για την Γρ. Σαράντης η National Securities-P&K Research, με έκθεσή της στις 25/9, στην οποία αναβαθμίζει ταυτόχρονα την αξιολόγησή της σε ”overweight”. Η εταιρία διπαραγματεύεται με discount της τάξης του 40% και 20% (ανάλογα των εκτιμήσεων) αντίστοιχα έναντι των ανταγωνιστών

Σαράντης: Στα 13,92 € αυξάνει η National Sec.-P&K
Στα 13,92 ευρώ, από 8,3 ευρώ προηγουμένως, αυξάνει την τιμή στόχο για την Γρ. Σαράντης η National Securities-P&K Research, με έκθεσή της στις 25/9, στην οποία αναβαθμίζει ταυτόχρονα την αξιολόγησή της σε ”overweight”.

Σύμφωνα με την χρηματιστηριακή, η αναβάθμιση αυτή οφείλεται στους καταλύτες ανάπτυξης και την αναμενόμενη θετική ροή ειδήσεων.

Όπως αναφέρεται στην έκθεση, η εταιρεία διαπραγματεύεται 11,6 φορές τα εκτιμώμενα κέρδη του 2008 και 15,4 φορές τα κέρδη που προβλέπει το consensus των αναλυτών, υποδηλώνοντας discount της τάξης του 40% και 20% αντίστοιχα έναντι των ανταγωνιστών.

Η National Securities σημειώνει ότι το discount αυτό εξηγείται εν μέρει από τα ισχυρά brand names που περιλαμβάνονται στους ανταγωνιστές, ωστόσο θεωρεί ότι οι προοπτικές δυναμικής ανάπτυξης της Σαράντης θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν υψηλότερους πολλαπλασιαστές.

Η μετοχή της Σαράντης ολοκλήρωσε την συνεδρίαση της 25ης Σεπτεμβρίου στα 11,48 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v