ΕΛΠΕ: Στα 7 ευρώ η τιμή-στόχος απο τη UBS

Ο διεθνής οίκος χαρακτηρίζει θετική τη συμφωνία της ελληνικής εταιρίας με την ιρανική NIOC. Αναφέρει ότι πριν την επιβολή του εμπάργκο κατά του Ιράν η Τεχεράνη κάλυπτε περίπου το 30% των πετρελαιακών αναγκών των ΕΛΠΕ.

ΕΛΠΕ: Στα 7 ευρώ η τιμή-στόχος απο τη UBS

Στα 7 ευρώ θέτει την τιμή-στόχο για τη μετοχή των ΕΛΠΕΕΛΠΕ -0,51% η UBS σε έκθεση στην οποία διατηρεί τη σύσταση Buy.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της UBS τα κέρδη της εταιρίας θα ανέλθουν στα 262 εκατ. φέτος και στα 271 εκατ. ευρώ το 2016.

Ο διεθνής οίκος χαρακτηρίζει θετική τη συμφωνία της ελληνικής εταιρίας με την ιρανική NIOC. Αναφέρει ότι πριν την επιβολή του εμπάργκο κατά του Ιράν η Τεχεράνη κάλυπτε περίπου το 30% των πετρελαιακών αναγκών των ΕΛΠΕΕΛΠΕ -0,51%.

H μετοχή της εταιρίας ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 28ης Ιανουαρίου στα 3,70 ευρώ.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v
Απόρρητο