Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ευνοϊκές για τη ΔΕΗ οι εκλογές, λέει η D. Bank

Θετικά για τη ΔΕΗ ερμηνεύει το αποτέλεσμα των εκλογών η Deutsche Bank σε έκθεσή της με ημερομηνία 17 Σεπτεμβρίου, όπου η τιμή-στόχος τίθεται στα 17 ευρώ και η σύσταση είναι ”sell”. Η Ν.Δ. έστειλε ορισμένα θετικά σινιάλα σχετικά με μια πιθανή αναδιάρθρωση στη ΔΕΗ, αναφέρει.

Ευνοϊκές για τη ΔΕΗ οι εκλογές, λέει η D. Bank
Θετικά για τη ΔΕΗ ερμηνεύει το αποτέλεσμα των εκλογών η Deutsche Bank σε έκθεσή της με ημερομηνία 17 Σεπτεμβρίου, όπου η τιμή-στόχος τίθεται στα 17 ευρώ και η σύσταση είναι ”sell”.

Η Νέα Δημοκρατία κατά τις προηγούμενες εβδομάδες έστειλε ορισμένα θετικά σινιάλα σχετικά με μια πιθανή αναδιάρθρωση στη ΔΕΗ, το πιο σημαντικό κομμάτι της οποίας θα μπορούσε να είναι ο χειρισμός των υπηρεσιών κοινής ωφελείας που προσφέρει η Επιχείρηση, οι οποίες της κοστίζουν περίπου 300 - 400 εκατ. ευρώ, αναφέρει ο οίκος.

Για να εξισορροπηθούν τα κόστη αυτά απαιτούνται αυξήσεις στα τιμολόγια της τάξης του 8% -αν και όπως αναφέρει η έκθεση κάτι τέτοιο θα ήταν πολιτικά μη δημοφιλές.

Με πιθανές εξελίξεις στο θέμα των τιμολογίων και των ρυθμιστικών αποφάσεων αλλά και του business plan της Επιχείρησης να δημοσιοποιείται τον Οκτώβριο η Deutsche Bank βλέπει την πιθανότητα για θετικά νέα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v