Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΜPB: Κάλυψη με σύσταση ”buy” από τη Citigroup

Mε τιμή-στόχο τα 12 ευρώ και σύσταση ”buy” για τη μετοχή της εισηγμένης η Citigroup ξεκινά την κάλυψη της Marfin Popular Bank σε έκθεση με ημερομηνία 12 Σεπτεμβρίου. ”Η MPB αναπτύσσεται ταχέως”, αναφέρει η Citigroup, εκτιμώντας πως τα τρέχοντα ισχυρά αποτελέσματα είναι πιθανόν να οδηγήσουν σε αναθεώρηση των χρηματοοικονομικών προσδοκιών εκ μέρους της τράπεζας.

ΜPB: Κάλυψη με σύσταση ”buy” από τη Citigroup
Mε τιμή-στόχο τα 12 ευρώ και σύσταση ”buy” για τη μετοχή της εισηγμένης η Citigroup ξεκινά την κάλυψη της Marfin Popular Bank σε έκθεση (12/9) με τίτλο ”Adventure Capitalism”.

Παρουσιάζοντας τη δράση και το παρελθόν της Marfin, η έκθεση αναφέρει πως αποτελεί αποτέλεσμα μιας τριπλής συγχώνευσης εταιριών που διοικείται από μία διοίκηση προσανατολισμένη στο ”να βγάζει χρήματα”.

Επίσης, η έκθεση αναφέρεται στο Ντουμπάι το οποίο ξεκαθαρίζει ότι είναι ”ο κύριος μέτοχος και ενθουσιώδης οικονομικός υποστηρικτής”.

”Η MPB αναπτύσσεται ταχέως”, αναφέρει η Citigroup. Στο τέλος του α΄ εξαμήνου του 2007 οι δανειοδοτήσεις του ομίλου αυξήθηκαν κατά 41%, οι καταθέσεις κατά 40% και τα καθαρά έσοδα από τόκους κατά 47%.

Η ισχυρή ανάπτυξη οδηγείται από ελκυστικές αγορές και επιθετική διοίκηση, αναφέρει η Citigroup, προβλέποντας ότι τα τρέχοντα ισχυρά αποτελέσματα είναι πιθανόν να οδηγήσουν σε αναθεώρηση των χρηματοοικονομικών προσδοκιών εκ μέρους της MPB.

H μετοχή της MPB ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 12ης Σεπτεμβρίου στα 9,5 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v