Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alapis: Κάλυψη με ”buy” από την Deutsche Bank

Με τιμή-στόχο τα 3,5 ευρώ και σύσταση ”buy” για τη μετοχή της εταιρίας η Deutsche Bank ξεκινά την κάλυψη της Alapis, σε έκθεσή της με ημερομηνία 12/9. Ο οίκος εκτιμά πως ο συνδυασμός άρτια εκπαιδευμένου εργατικού δυναμικού, ικανότατης διοίκησης αλλά και ύπαρξης 0,8 δισ. ευρώ σε μετρητά καθιστά την εταιρεία ικανή να πρωταγωνιστήσει στον φαρμακευτικό κλάδο.

Alapis: Κάλυψη με ”buy” από την Deutsche Bank
Με τιμή – στόχο τα 3,5 ευρώ και σύσταση ”buy” για τη μετοχή της εταιρίας η Deutsche Bank ξεκινά την κάλυψη της Alapis, σε έκθεσή της με ημερομηνία 12/9.

Όπως επισημαίνει ο γερμανικός οίκος, ο συνδυασμός άρτια εκπαιδευμένου εργατικού δυναμικού, ικανότατης διοίκησης αλλά και ύπαρξης 0,8 δισ. ευρώ σε μετρητά καθιστά την εταιρία ικανή να πρωταγωνιστήσει στον φαρμακευτικό κλάδο.

Παράλληλα, η πολύ καλή συνεργασία της Alapis με πολυεθνικές εταιρίες του κλάδου φαρμάκων αλλά και παραγωγής προϊόντων προσωπικής υγιεινής προσφέρει περαιτέρω περιθώρια ανάπτυξης στον όμιλο.

Η νέα τιμή-στόχος συνεπάγεται περιθώριο ανόδου 76%, ενώ η μετοχή της Alapis ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 12ης Σεπτεμβρίου στο 1,94 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v