Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

D. Bank: Τι έδειξε το Greek Day για ΙΝΛΟΤ- ΦΡΙΓΟ

Τις εντυπώσεις και την ενημέρωση που αποκόμισε από τις Intralot και Frigoglass κατά τη διάρκεια του πρόσφατου ελληνικού Greek Day παρουσιάζει η Deutsche Bank σε διαφορετικά flash notes της για τις εταιρίες.

D. Bank: Τι έδειξε το Greek Day για ΙΝΛΟΤ- ΦΡΙΓΟ
Αρκετούς θετικούς καταλύτες στο επόμενο 12μηνο εντοπίζει για την Intralot η Deutsche Bank σε flash note της με ημερομηνία 10/9 που εκδόθηκε έπειτα από συναντήσεις με τη διοίκηση κατά τη διάρκεια του Greek Day στο οποίο μετείχε και η Intralot.

Όπως προκύπτει από το event, το προμέρισμα που προτίθεται να διανείμει η Intralot θα είναι αντίστοιχο με το περσινό και θα φτάνει στο 0,5 ευρώ.

Ο οίκος ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες της Intralot στο εξωτερικό, όπως για τις εξελίξεις στην Τουρκία, την πρόθεσή της να διεκδικήσει έργο στην Ταϊβάν αλλά και το ενδιαφέρον της για Κορέα, Βιετνάμ και Κίνα. Επίσης, μεταξύ άλλων, στην Ευρώπη η εταιρία περιμένει νεότερα για το πιθανό άνοιγμα της γερμανικής αγοράς.

Ο οίκος διατηρεί την τιμή-στόχο στα 31,7 ευρώ και τη σύσταση ”buy”.

Εξάλλου, σε ξεχωριστό report για τη Frigoglass με την ίδια ευκαιρία, ο οίκος επισημαίνει ότι αν και δεν διαφοροποιεί την τιμή-στόχο των 25,2 ευρώ και τη σύσταση ”buy”, υπάρχει ακόμη χώρος για οργανική ανάπτυξη.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Deutsche Βank ότι είπε η διοίκηση της εταιρίας, τα περιθώρια EBITDA μπορούν να είναι διατηρήσιμα στο 20% περίπου για τα επόμενα 2-3 χρόνια.

Η μετοχή της Intralot ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της Δευτέρας στα 25,98 ευρώ, ενώ αυτή της Frigoglass στα 20,90 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v