Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

HSBC: Νέες τιμές για Intralot- MΟΗ- ΚΑΕ (upd)

Σε αλλαγή της τιμής στόχου για τις μετοχές των Intralot, KAE και Motor Oil προχώρησε η HSBC σε διαφορετικές της εκθέσεις με ημερομηνία 11 Σεπτεμβρίου, ενώ για τις Motor Oil και ΚΑΕ μεταβλήθηκε και η σύσταση.

HSBC: Νέες τιμές για Intralot- MΟΗ- ΚΑΕ (upd)
Σε αλλαγή της τιμής στόχου για τις μετοχές των Intralot, KAE και Motor Oil προχώρησε η HSBC σε διαφορετικές της εκθέσεις με ημερομηνία 11 Σεπτεμβρίου.

Στα 27,5 ευρώ από 25 ευρώ αυξάνει την τιμή – στόχο για τη μετοχή της Intralot η HSBC, διατηρώντας τη σύσταση neutral και επισημαίνοντας ότι το αδύναμο τρίμηνο υπερ-αντισταθμίστηκε από νέα συμβόλαια σε Ελλάδα, Νότιο Κορέα και Ρωσία.

Στην έκθεσή της η χρηματιστηριακή υπογραμμίζει ότι αυτά τα τελευταία, βελτιώνουν την ορατότητα σχετικά με τα κέρδη, ενώ όπως επισημαίνει οδηγούν σε σημαντική αναβάθμιση των προβλέψεών της για τα κέρδη ανά μετοχή της εταιρίας του 2008 και 2009.

Εξάλλου, η HSBC σε ξεχωριστή της έκθεση προχωρά σε αναβάθμιση της σύστασης από ”neutral” σε ”overweight” για τη μετοχή της Motor Oil και σε ταυτόχρονη μείωση της τιμής στόχου στα 20,5 από 22 ευρώ λαμβάνοντας υπόψη την ενίσχυση του ευρώ έναντι του δολαρίου.

Κατά την γνώμη του οίκου η μετοχή ταιριάζει σε ”πεινασμένους για αποδόσεις επενδυτές”, λόγω της υψηλής μερισματικής της απόδοσης (6,7%).

Σε άλλη έκθεσή της χρηματιστηριακής για τα ΚΑΕ, προχωρά σε αναβάθμιση της σύστασης σε ”overweight” από ”underweight”, αλλά και σε καθοδική αναπροσαρμογή της τιμής στόχου στα 14,1 από 14,3 ευρώ προηγουμένως.

Ο οίκος προχωρά σε μικρή αναβάθμιση των προβλέψεών του για τα κέρδη ανά μετοχή του ομίλου στην περίοδο 2007- 2009, ενώ χαρακτηρίζει ”αξιοπρεπή” τα αποτελέσματα του β΄ τριμήνου.

Στη συνεδρίαση της 10ης Σεπτεμβρίου η μετοχή της Intralot έκλεισε στα 25,98 ευρώ, της Motor Oil στα 18,1 ευρώ και των ΚΑΕ στα 12,58 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v