Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΜΥΤΙΛ: Νέα τιμή στα 43,8 ευρώ από Εθνική-Π&Κ

Υψηλότερη τιμή-στόχο για τη μετοχή της Μυτιληναίος, στα 43,8 ευρώ, δίνει η Π&Κ-Εθνική σε έκθεσή της με σημερινή ημερομηνία (7/9) και τίτλο ”Η Endesa Hellas θέτει ξεκάθαρους και επιτεύξιμους στόχους στον ενεργειακό τομέα”, ενώ διατηρεί σύσταση ”overweight”.

ΜΥΤΙΛ: Νέα τιμή στα 43,8 ευρώ από Εθνική-Π&Κ
Υψηλότερη τιμή-στόχο για τη μετοχή της Μυτιληναίος, στα 43,8 ευρώ από 43 ευρώ, δίνει η Π&Κ-Εθνική σε έκθεσή της με σημερινή ημερομηνία (7/9) και τίτλο ”Η Endesa Hellas θέτει ξεκάθαρους και επιτεύξιμους στόχους στον ενεργειακό τομέα”, ενώ διατηρεί σύσταση ”overweight”.

Όπως αναφέρει η χρηματιστηριακή, η ενίσχυση στην τιμή-στόχο για τη μετοχή οφείλεται στην υψηλότερη αποτίμηση για τη Μέτκα μετά τα ισχυρά αποτελέσματα β΄τριμήνου και την πρόσφατη ανάθεση του έργου στο Αλιβέρι, την υψηλότερη αξία για τη θυγατρική Sometra.

Στα αρνητικά που συμπεριλαμβάνονται στη νέα τιμή στόχο, η χαμηλότερη αξία για την Αλουμίνιον της Ελλάδος μετά τα ισχνά αποτελέσματα εξαμήνου, αλλά και η χαμηλότερη αξία των συμβολαίων αλουμίνας, μετά την υποχώρηση της τιμής του εμπορεύματος.

Παράλληλα, διατηρεί την αποτίμηση των 600 εκατ. ευρώ για το ενεργητικό του ομίλου στην ενέργεια.

Η Π&Κ σημειώνει ότι η Endesa Hellas έχει θέσει ξεκάθαρους και επιτεύξιμους στόχους στην ενέργεια, εκτιμώντας ότι ένα μερίδιο αγοράς της τάξεως του 8% έως το 2010 είναι επιτεύξιμο.

Η μετοχή του ομίλου έκλεισε σήμερα, Παρασκευή, στα 37,4 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v