Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

National Sec - P&K: Θετικές οι προοπτικές του ΧΑ

Θετικές παραμένουν οι προοπτικές της Σοφοκλέους λόγω της πιστωτικής επέκτασης, των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, της περιφερειακής επέκτασης αλλά και της λειτουργικής μόχλευσης, επισημαίνει η National Sec–P&K στην τριμηνιαία στρατηγική (07/09). Η λίστα με τα top picks της χρηματιστηριακής, τι εκτιμά για τα κέρδη ανά μετοχή του 2007.

National Sec - P&K: Θετικές οι προοπτικές του ΧΑ
Οι προοπτικές του Χρηματιστηρίου Αθηνών παραμένουν θετικές λόγω της πιστωτικής επέκτασης, των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, της περιφερειακής επέκτασης αλλά και της λειτουργικής μόχλευσης, επισημαίνει η National Sec – P&K στην τριμηνιαία στρατηγική με ημερομηνία 6 Σεπτεμβρίου.

Η λίστα με τις κορυφαίες επιλογές της χρηματιστηριακής περιλαμβάνει τις μετοχές: Εurobank, Πειραιώς, Μυτιληναίος, S&B, OΠΑΠ, Intralot, Fourlis και Jumbo.

H χρηματιστηριακή υποβαθμίζει στο 28,2% τις εκτιμήσεις για την αύξηση των κερδών ανά μετοχή το 2007, ενώ αναφέρει ότι οι εταιρίες που απαρτίζουν τη λίστα παρακολούθησης (Watch list) διαπραγματεύονται 16,7 φορές τα εκτιμώμενα κέρδη του 2007.

Ως παράγοντες αβεβαιότητας ξεχωρίζει, μεταξύ άλλων, την επιβράδυνση των χορηγήσεων, την ενίσχυση του ανταγωνισμού μεταξύ των τραπεζών, τις τιμές των εμπορευμάτων, ενώ τονίζει ότι οι εκλογές θα μπορούσαν να ενισχύσουν τον κίνδυνο (risk factor), αλλά αποτελούν ένα δεδομένο που δεν μπορεί να ποσοτικοποιηθεί.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v