Alpha Fin.: Ξεκινά κάλυψη για ΟΛΠ - ”neutral”

Τιμή-στόχο στα 18,70 ευρώ και σύσταση ”neutral” για τον ΟΛΠ προσφέρει η Alpha Finance, η οποία ξεκινά κάλυψη σε έκθεσή της με τίτλο ”Αναμένοντας τη μεγάλη απόφαση”. Σε περίπτωση ολοκλήρωσης του επενδυτικού προγράμματος, επισημαίνει, η μετοχή μπορεί να φτάσει έως και τα 27,72 ευρώ (+48,2%).

Alpha Fin.: Ξεκινά κάλυψη για ΟΛΠ - ”neutral”
Τιμή-στόχο στα 18,70 ευρώ και σύσταση ”neutral, medium risk” για τον ΟΛΠ προσφέρει η Alpha Finance, η οποία ξεκινά κάλυψη του ομίλου, σε έκθεσή της στις 22/8, υπό τον τίτλο ”Αναμένοντας τη μεγάλη απόφαση”.

Όπως επισημαίνει στην έκθεση της η χρηματιστηριακή, η τρέχουσα αποτίμηση της μετοχής είναι ”ορθή”, με τους επενδυτές να λαμβάνουν υπόψη τους το γεγονός ότι το επενδυτικό πρόγραμμα αξίας 533 εκατ. δολαρίων βρίσκεται εν αναμονή, δεδομένων των έντονων αντιρρήσεων εκ μέρους των συνδικαλιστικών οργανώσεων.

Για το 2007 η Alpha Finance αναμένει ότι ο κύκλος εργασιών θα διαμορφωθεί στα 151,3 εκατ. ευρώ (ετήσια αύξηση 5%), τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων στα 28 εκατ. ευρώ (+7,8%), ενώ τα καθαρά έσοδα στα 12,8 εκατ. ευρώ (+5,1%).

Επιπρόσθετα, η χρηματιστηριακή τονίζει ότι σε περίπτωση ολοκλήρωσης του επενδυτικού προγράμματος, η μετοχή του ομίλου μπορεί να φτάσει έως και τα 27,72 ευρώ, ήτοι κατά 48,2% υψηλότερα σε σύγκριση με τα τρέχοντα επίπεδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v