Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μotor Oil: Νέα τιμή-στόχος από National Sec-P&K

Στα 22,3 ευρώ, από 23,6 ευρώ πριν, περικόπτει την τιμή-στόχο της Motor Oil η National Sec. – P&K σε έκθεση (3/9) με τίτλο ”Solid performance poses no worries in volatile environment”, διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση ”overweight”. Η χρηματιστηριακή χαρακτηρίζει τα αποτελέσματα του β΄ τριμήνου της εταιρίας κατώτερα των προβλέψεων.

Μotor Oil: Νέα τιμή-στόχος από National Sec-P&K
Στα 22,3 ευρώ, από 23,6 ευρώ πριν, περικόπτει την τιμή-στόχο της Motor Oil η National Sec. – P&K σε έκθεση (3/9) με τίτλο ”Solid performance poses no worries in volatile environment”, διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση ”overweight”.

Η χρηματιστηριακή χαρακτηρίζει τα αποτελέσματα του β΄ τριμήνου της εταιρίας κατώτερα των προβλέψεων, ενώ μειώνει τις εκτιμήσεις για τις πωλήσεις της Motor Oil το τρέχον έτος.

Ωστόσο, τονίζει ότι διατηρεί επί μακρόν θετική άποψη για την εταιρία λόγω των ισχυρών θεμελιωδών της, του ανταγωνιστικού της πλεονεκτήματος στην Ελλάδα και στη ΝΑ. Ευρώπη αλλά και του management.

Σημειώνεται ότι η νέα τιμή-στόχος τίθεται για το τέλος του 2008, ενώ η μετοχή της Motor Oil ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 31ης Αυγούστου στα 18 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v