Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΤΕΧ: ”Αγοραστής” της μετοχής δηλώνει η Citi

Αγοραστές των μετοχών της ΕΛΤΕΧ στα τρέχοντα επίπεδα δηλώνουν οι αναλυτές της Citigroup σε έκθεση του οίκου με ημερομηνία 31 Αυγούστου, όπου διατηρείται η τιμή-στόχος στα 11,5 ευρώ και η σύσταση ”buy”. Ο οίκος προχώρησε σε αναβάθμιση των εκτιμήσεών του για τα καθαρά κέρδη της εταιρίας κατά 63%.

ΕΛΤΕΧ: ”Αγοραστής” της μετοχής δηλώνει η Citi
Αγοραστές των μετοχών της ΕΛΤΕΧ στα τρέχοντα επίπεδα δηλώνουν οι αναλυτές της Citigroup σε έκθεση του οίκου με ημερομηνία 31 Αυγούστου, όπου διατηρείται η τιμή-στόχος στα 11,5 ευρώ και η σύσταση ”buy”.

Η μετοχή της εταιρίας ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της Παρασκευής στα 9,66 ευρώ.

Η Citigroup χαρακτηρίζει ισχυρό το β΄ τρίμηνο του 2007 για όλους τους κλάδους δραστηριότητας της εταιρίας, ενώ ως σημείο-κλειδί επισημαίνει την ανάκαμψη στα κατασκευαστικά περιθώρια που διαμορφώθηκε στο 4,6% στο β΄ τρίμηνο του 2007, έναντι 2,7% του πρώτου τριμήνου.

Ο οίκος προχώρησε σε κατά 63% αναβάθμιση των εκτιμήσεών του για τα καθαρά κέρδη της εταιρίας προκειμένου να αποδώσει τα κέρδη από το μερίδιο στην Attica Telecom και το λογιστικό κέρδος από την ανταλλαγή της Hellas Gold με μετοχές της European Goldfield.

Όπως αναφέρει η Citigroup, περισσότερα τέτοια κέρδη θα ακολουθήσουν στο β΄ εξάμηνο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v