Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Ανεβάζουν τον πήχη D.Bank-UBS (upd)

Στα 31,70 ευρώ από 30,50 ευρώ προηγουμένως, αυξάνει την τιμή στόχο για την Intralot η Deutsche Bank, με έκθεσή της στις 29/8, στην οποία διατηρεί τη σύσταση ”buy”. Στα 35 ευρώ (από 32,4 ευρώ) αυξάνει την τιμή-στόχο η UBS (29/8), διατηρώντας τη σύσταση ”buy”. Στα 28 ευρώ αυξάνει την τιμή - στόχο και η Proton, διατηρώντας τη σύσταση ”neutral”.

Intralot: Ανεβάζουν τον πήχη D.Bank-UBS (upd)
Στα 31,70 ευρώ ανά μετοχή, από 30,50 ευρώ προηγουμένως, αυξάνει την τιμή στόχο για την Intralot η Deutsche Bank, με έκθεσή της στις 29/8, στην οποία διατηρεί τη σύσταση ”buy”.

Μεταξύ άλλων, η Deutsche Bank εκτιμά ότι η μετοχή είναι ελκυστική στα τρέχοντα επίπεδα και συστήνει στους επενδυτές να ”αγοράσουν” τη μετοχή, αφού θεωρεί ότι οι ανοδικές προοπτικές δεν αντανακλώνται στην τιμή της μετοχής.

Αναφορικά με τα μεγέθη που ανακοίνωσε η Intralot, ο διεθνής οίκος τονίζει ότι τα νέα συμβόλαια που υπεγράφησαν είναι πιο σημαντικά από την ”αδυναμία” που φάνηκε στα αποτελέσματα β’ τριμήνου.

Εν τω μεταξύ, στα 35 ευρώ ανά μετοχή, από 32,4 ευρώ προηγουμένως, αυξάνει την τιμή-στόχο για την εταιρεία η UBS (29/8), διατηρώντας τη σύσταση ”buy”.

Ο διεθνής οίκος προχωρά παράλληλα σε αύξηση των εκτιμήσεών του για τα κέρδη ανά μετοχή της Intralot, κατά 37,7% για το 2008 και κατά 29,2% για το 2009, προκειμένου να περιλαμβάνονται η τριετής σύμβαση με τον ΟΠΑΠ καθώς και οι επιπτώσεις από τα συμβόλαια σε Ρωσία και Νότια Κορέα.

Στα 28 ευρώ, από 26 ευρώ πριν αυξάνει την τιμή – στόχο για τη μετοχή της Intralot η Proton σε έκθεση (30/08) διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση ”neutral”.

Η National Sec – P&K σε έκθεση (30/08) με τίτλο ”Εxcess payout trims Q2 results” αναπροσαρμόζει προς τα κάτω τις εκτιμήσεις για την Intralot διατηρώντας παράλληλα την τιμή – στόχο των 36 ευρώ και τη σύσταση ”overweight”.

Ωστόσο επισημαίνει ότι η εταιρία φαίνεται να στρώνει το δρόμο για ένα πολύ ισχυρό 2008.

Η μετοχή της Intralot ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 29ης Αυγούστου στα 25,32 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v