Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μηχανική: Μείωση προβλέψεων από Citigroup

”Μικτά” χαρακτηρίζει η Citigroup (29/8) τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε για το β’ τρίμηνο της χρήσης η Μηχανική, για την οποία διατηρεί την τιμή-στόχο των 8,30 ευρώ ανά μετοχή και τη σύσταση ”buy”. Ο διεθνής οίκος προχωρά παράλληλα σε μείωση κατά 2% των προβλέψεών του για τα καθαρά κέρδη του 2008 και 2009.

Μηχανική: Μείωση προβλέψεων από Citigroup
”Μικτά” χαρακτηρίζει η Citigroup (29/8) τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε για το β’ τρίμηνο της χρήσης η Μηχανική, για την οποία διατηρεί την τιμή-στόχο των 8,30 ευρώ ανά μετοχή και τη σύσταση ”buy”.

Ο διεθνής οίκος προχωρά παράλληλα σε μείωση κατά 2% των προβλέψεών του για τα καθαρά κέρδη του 2008 και του 2009 –με 10% χαμηλότερο NPV για τις δραστηριότητες real estate και 25% υψηλότερο για τις κατασκευές.

Ως επόμενο θετικό καταλύτη η Citigroup αναφέρει την καθυστερημένη άδεια κατασκευής του υδροηλεκτρικού σταθμού 93 MW, καθώς και τις σχετικές άδειες real estate στο Chimki I (Ρωσία) και Odessa Dream (Ουκρανία).

Απο την πλευρά της, η Marfin διατηρεί την τιμή-στόχο των 11 ευρώ και τη σύσταση ”buy” για τη μετοχή της Μηχανικής, τονίζοντας πως τα ισχυρά αποτελέσματα του β΄ τριμήνου καταδεικνύουν ότι η εταιρία θα επιτύχει τους στόχους που έχει θέσει στο guidance για τo 2007.

Η μετοχή της Μηχανικής ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 29ης Αυγούστου στα 6,66 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v