Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σαράντης: Θετική υποδοχή του 6μήνου από ΑΧΕ

Θετικές είναι οι πρώτες εντυπώσεις που άφησαν στους αναλυτές τα οικονομικά αποτελέσματα που ανακοίνωσε για το α’ εξάμηνο η Σαράντης. Ισχυρά χαρακτηρίζει τα μεγέθη που ανακοινώθηκαν η HSBC, ενώ η Marfin Analysis σημειώνει οτι τα καθαρά κέρδη διαμορφώθηκαν σε επίπεδο υψηλότερα των προβλέψεών της.

Σαράντης: Θετική υποδοχή του 6μήνου από ΑΧΕ
Θετικές είναι οι πρώτες εντυπώσεις που άφησαν στους αναλυτές τα οικονομικά αποτελέσματα που ανακοίνωσε για το α’ εξάμηνο η Σαράντης.

Ισχυρά, σε γενικές γραμμές, χαρακτηρίζει η HSBC (29/8) τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε η Σαράντης για το α’ εξάμηνο της τρέχουσας χρήσης, ιδιαίτερα σε λειτουργικό επίπεδο, γεγονός που –όπως τονίζει- αυξάνει την εμπιστοσύνη της χρηματιστηριακής στις δραστηριότητες της εταιρείας.

Σύμφωνα με την HSBC, η οποία διατηρεί την τιμή στόχο των 10,5 ευρώ ανά μετοχή και την σύσταση ”neutral”, η συνέχιση του θετικού momentum το γ’ τρίμηνο του έτους και η βελτίωση των επιδόσεων στις νέες αγορές, θα αποτελέσουν τους καταλύτες για την βραχυπρόθεσμη πορεία της μετοχής.

Η Marfin Analysis, στο πρωινό της report, αναφέρει ότι σε γενικές γραμμές τα αποτελέσματα ευθυγραμμίστηκαν με τις προβλέψεις της, εκτός από τα καθαρά κέρδη τα οποία διαμορφώθηκαν κατά 6% υψηλότερα από τις εκτιμήσεις της χρηματιστηριακής, λόγω των σημαντικά χαμηλότερων δαπανών τόκων το β’ τρίμηνο, το συνολικό ποσό των οποίων αναμένεται να ομαλοποιηθεί τα επόμενα τρίμηνα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v