Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Πώς είδαν τα αποτελέσματα D. Bank-Eurobank

Σε αύξηση της τιμής-στόχου για τον ΟΠΑΠ στα 30,40 ευρώ ανά μετοχή, από 29,70 ευρώ προηγουμένως, αναβαθμίζοντας παράλληλα τη σύστασή της σε ”outperform” από ”market perform”, προχωρά η Eurobank Sec. καθώς εκτιμά ότι οι πρόσφατες πιέσεις που δέχτηκε η μετοχή του οργανισμού ήταν υπερβολικές. Θετικά σχόλια διατυπώνει η Deutsche Bank.

ΟΠΑΠ: Πώς είδαν τα αποτελέσματα D. Bank-Eurobank
Σε αύξηση της τιμής-στόχου για τον ΟΠΑΠ στα 30,40 ευρώ ανά μετοχή, από 29,70 ευρώ προηγουμένως, αναβαθμίζοντας παράλληλα τη σύστασή της σε ”outperform” από ”market perform”, προχωρά η Eurobank Sec. καθώς εκτιμά ότι οι πρόσφατες πιέσεις που δέχτηκε η μετοχή του οργανισμού ήταν υπερβολικές.

Όπως προβλέπει η χρηματιστηριακή στην έκθεση (28/8), τα κέρδη ανά μετοχή του οργανισμού θα παρουσιάσουν μέση ετήσια αύξηση κατά 10,7% την περίοδο 2007-09.

Aπό την πλευρά της, η Deutsche Bank σε έκθεση (27/8) με τίτλο ”Terminal growth” υπογραμμίζει πως τα αποτελέσματα β΄ τριμήνου του ΟΠΑΠ καταδεικνύουν τις θετικές προοπτικές του.

Ο διεθνής οίκος διατηρεί την τιμή-στόχο των 30,7 ευρώ και τη σύσταση ”buy”.

Σύμφωνα με την Deutsche Bank, οι επόμενοι 6-12 μήνες θα είναι περίοδος θετικών συναλλακτικών δεδομένων, με τα δύο βασικά προϊόντα, το KΙΝΟ και το Στοίχημα, να επωφελούνται από την τεχνολογική αναβάθμιση και από τα νέα τερματικά, γεγονός που θα αποτελέσει θετικό καταλύτη για τη μετοχή του οργανισμού.

Η μετοχή του ΟΠΑΠ ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 27ης Αυγούστου στα 26,2 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v