Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΙΝΛΟΤ:Αύξηση 6,3% στα κέρδη ”βλέπουν” οι αναλυτές

Υποχώρηση των πωλήσεων της Intralot κατά 0,6% το α’ εξάμηνο του έτους, στα 379,7 εκατ. ευρώ, προβλέπει δημοσκόπηση του Reuters, την οποία επικαλείται στο πρωινό της report η Eurobank Securities. Η χρηματιστηριακή σημειώνει ότι οι εκτιμήσεις της είναι υψηλότερες του consensus όσον αφορά τις πωλήσεις, αλλά ευθυγραμμίζονται με το consensus σε επίπεδο EBITDA και κερδών μετά από φόρους.

ΙΝΛΟΤ:Αύξηση 6,3% στα κέρδη ”βλέπουν” οι αναλυτές
Υποχώρηση των πωλήσεων της Intralot κατά 0,6% το α’ εξάμηνο του έτους, στα 379,7 εκατ. ευρώ, προβλέπει δημοσκόπηση του Reuters, την οποία επικαλείται στο πρωινό της report η Eurobank Securities.

Σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση, τα EBITDA αναμένεται να ενισχυθούν κατά 4,4% στα 128,1 εκατ. ευρώ, ενώ τα κέρδη μετά από φόρους εκτιμάται ότι θα διαμορφωθούν στα 58,7 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 6,3%.

Η χρηματιστηριακή σημειώνει ότι οι εκτιμήσεις της είναι υψηλότερες του consensus όσον αφορά τις πωλήσεις, αλλά ευθυγραμμίζονται με το consensus σε επίπεδο EBITDA και κερδών μετά από φόρους.

Η Eurobank Securities εκτιμά πως τα ερχόμενα τρίμηνα είναι πιο κρίσιμα για τις επιδόσεις του τρέχοντος έτους, καθώς τα νέα projects, όπως η νέα σύμβαση με τον ΟΠΑΠ, θα είναι πιο καθοριστικά για τα αποτελέσματα της εταιρείας.

Η χρηματιστηριακή διατηρεί την σύσταση ”outperform” για την Intralot.

Η εταιρεία θα ανακοινώσει τα αποτελέσματά της για το α’ εξάμηνο της τρέχουσας χρήσης αύριο, 29/8, πριν την έναρξη της χρηματιστηριακής συνεδρίασης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v