Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Marfin: Στο επίκεντρο τα εταιρικά αποτελέσματα

Η προσοχή των επενδυτών θα στραφεί στα εταιρικά αποτελέσματα τριμήνου, καθώς αυτή είναι η τελευταία εβδομάδα της περιόδου ανακοινώσεων αποτελεσμάτων, αναφέρει στο εβδομαδιαία report της η Marfin-Egnatia, με ημερομηνία 24 Αυγούστου. Ωστόσο, εκφράζει την ανησυχία της ότι οι καταστροφικές πυρκαγιές που πλήττουν τη χώρα μπορεί να επιδράσουν αρνητικά στις χρηματιστηριακές συναλλαγές.

Marfin: Στο επίκεντρο τα εταιρικά αποτελέσματα
Η προσοχή των επενδυτών θα στραφεί στα εταιρικά αποτελέσματα τριμήνου, καθώς αυτή είναι η τελευταία εβδομάδα της περιόδου ανακοινώσεων αποτελεσμάτων και αρκετές σημαντικές εταιρίες πρόκειται να δημοσιοποιήσουν τα μεγέθη τους, αναφέρει στο εβδομαδιαία report της η Marfin-Egnatia, με ημερομηνία 24 Αυγούστου.

Σημειώνεται ότι μεταξύ αυτών που θα ανακοινώσουν αποτελέσματα εντός της εβδομάδας περιλαμβάνονται η Εθνική Τράπεζα, η Marfin Popular Bank, o ΟΤΕ, η ΔΕΗ και η Intralot.

Όπως αναφέρει η χρηματιστηριακή, τα θετικά εταιρικά αποτελέσματα μπορεί να προσφέρουν στήριξη στον Γενικό Δείκτη του χρηματιστηρίου ώστε να κινηθεί υψηλότερα, ωστόσο εκφράζει την ανησυχία της ότι οι καταστροφικές πυρκαγιές που πλήττουν τη χώρα λίγο πριν από τις εκλογές θα επηρεάσουν το πολιτικό σκηνικό και μπορεί να επιδράσουν αρνητικά στις χρηματιστηριακές συναλλαγές.

Επιπλέον, η χρηματιστηριακή αναφέρει ότι η ελληνική αγορά αναμένεται να ακολουθήσει τις τάσεις των ευρωπαϊκών και αμερικανικών αγορών, όπου το κλίμα παραμένει ιδιαίτερα εύθραυστο.

Η λίστα με τα τop picks της Marfin-Egnatia περιλαμβάνει την Εθνική Τράπεζα, τη Μυτιληναίος, τη ΜΕΤΚΑ, την Jumbo, την Intralot, τη ΓΕΚ και τη Μηχανική.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v