Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Υψηλότερη αποτίμηση από Νational Sec - P&K

Στα 34 ευρώ από 32 ευρώ προηγουμένως αυξάνει την τιμή-στόχο για τη μετοχή του ΟΠΑΠ η National Sec. – P&K σε έκθεση (27/8) με τίτλο ”High dividend yield”, διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση ”overweight”. Η χρηματιστηριακή αναβαθμίζει τις εκτιμήσεις για το KΙΝΟ εκτιμώντας ότι τα έσοδα από το παιχνίδι θα ενισχυθούν κατά 19% το 2007 έναντι προηγούμενων προβλέψεων για αύξηση κατά 10%.

ΟΠΑΠ: Υψηλότερη αποτίμηση από Νational Sec - P&K
Στα 34 ευρώ από 32 ευρώ προηγουμένως αυξάνει την τιμή-στόχο για τη μετοχή του ΟΠΑΠ η National Sec. – P&K σε έκθεση (27/8) με τίτλο ”High dividend yield”, διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση ”overweight”.

Η χρηματιστηριακή αναβαθμίζει τις εκτιμήσεις για το KΙΝΟ προβλέποντας ότι τα έσοδα από το παιχνίδι θα ενισχυθούν κατά 19% το 2007 έναντι προηγούμενων προβλέψεων για αύξηση κατά 10%.

Παράλληλα, επισημαίνει ότι η επενδυτική περίπτωση του οργανισμού παραμένει ισχυρή μετά και τις λογιστικές αλλαγές που ενίσχυσαν την κερδοφορία αλλά και τις εκτιμήσεις για μερισματική απόδοση 10% σε διάστημα 16 μηνών.

Η μετοχή του ΟΠΑΠ ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 24ης Αυγούστου στα 26,24 ευρώ, ενώ η νέα τιμή-στόχος που θέτει η National Sec. – P&K συνεπάγεται απόδοση 40%, συμπεριλαμβανομένου του μερίσματος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v