Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Aegean: ”Καλό” το 6μηνο λέει η Alpha Finance

”Καλά” χαρακτηρίζει τα αποτελέσματα α΄ εξαμήνου της Aegean η Alpha Finance υπογραμμίζοντας τη βελτίωση στη διαχείριση των δαπανών αλλά και την αυξημένη επιβατική κίνηση που καταγράφει η εταιρία. Η χρηματιστηριακή εκτιμά ότι το 2007 τα καθαρά κέρδη της Aegean θα ανέλθουν στα 35,2 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας άνοδο 36,9%, ενώ τα έσοδα θα προσεγγίσουν τα 460 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 15%.

Aegean: ”Καλό” το 6μηνο λέει η Alpha Finance
”Καλά” χαρακτηρίζει τα αποτελέσματα α΄ εξαμήνου της Aegean η Alpha Finance υπογραμμίζοντας τη βελτίωση στη διαχείριση των δαπανών αλλά και την αυξημένη επιβατική κίνηση που καταγράφει η εταιρία.

Ωστόσο, όπως επισημαίνει η χρηματιστηριακή στo πρωινό report (24/08), η ”κρίσιμη” περίοδος για τις αεροπορικές εταιρίες είναι το γ΄ τρίμηνο, όπου συνήθως καταγράφουν το 70% - 80% των ετήσιων καθαρών κερδών.

Παράλληλα επισημαίνει πως σημαντικό θέμα για την Aegean είναι η βελτίωση των εποχικών δρομολογίων (seasonal routes), τα οποία δεν κινήθηκαν ανάλογα των προβλέψεων.

Η χρηματιστηριακή εκτιμά ότι το 2007 τα καθαρά κέρδη της Aegean θα ανέλθουν στα 35,2 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας άνοδο 36,9%, ενώ τα έσοδα θα προσεγγίσουν τα 460 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 15%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v