Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τι προβλέπει η D.Bank για ΟΠΑΠ, ΙΝΛΟΤ, ΦΡΛΚ

Τις προβλέψεις της για τα οικονομικά αποτελέσματα που θα ανακοινώσουν για το α’ εξάμηνο και το β’ τρίμηνο της τρέχουσας χρήσεις ο ΟΠΑΠ, η Fourlis και η Intralot, δημοσιοποιεί η Deutsche Bank με ξεχωριστές της εκθέσεις στις 21/8 και 22/8.

Τι προβλέπει η D.Bank για ΟΠΑΠ, ΙΝΛΟΤ, ΦΡΛΚ
Τις προβλέψεις της για τα οικονομικά αποτελέσματα που θα ανακοινώσουν για το α’ εξάμηνο και το β’ τρίμηνο της τρέχουσας χρήσεις ο ΟΠΑΠ, η Fourlis και η Intralot, δημοσιοποιεί η Deutsche Bank με ξεχωριστές της εκθέσεις στις 21/8 και 22/8. Αναλυτικότερα:

---ΟΠΑΠ

Βελτιωμένα εκτιμάται ότι θα είναι τα κέρδη μετά από φόρους του ΟΠΑΠ το α’ εξάμηνο της τρέχουσας χρήσης, στα 267 εκατ. ευρώ, από 228 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο περυσινό διάστημα, ενώ το β’ τρίμηνο προβλέπεται ότι ο Οργανισμός θα ανακοινώσει κέρδη μετά φόρων ύψους 123 εκατ. ευρώ, από 106 εκατ. ευρώ πέρυσι.

Ο κύκλος εργασιών αναμένεται να διαμορφωθεί στα 2,332 δισ. ευρώ, από 2,290 δισ. ευρώ το α’ εξάμηνο του 2006, ενώ για το β’ τρίμηνο προβλέπεται υποχώρηση του κύκλου εργασιών στα 1,181 δισ. ευρώ, από 1,246 δισ. ευρώ πέρυσι.

Η Deutsche Bank διατηρεί την τιμή στόχο των 30,70 ευρώ ανά μετοχή και την σύσταση ”buy” για τον ΟΠΑΠ.

Ο Οργανισμός θα ανακοινώσει τα αποτελέσματά του σήμερα, 23/8, μετά την λήξη της χρηματιστηριακής συνεδρίασης.

---Fourlis

Στην έκθεσή της με ημερομηνία 22/8, η Deutsche Bank προβλέπει ότι τα προσαρμοσμένα καθαρά κέρδη της Fourlis (δηλαδή εξαιρουμένων των μη επαναλαμβανόμενων λειτουργικών στοιχείων, όπως τα κεφαλαιακά κέρδη από το ποσοστό στον Κωτσόβολο) θα εμφανίζουν άνοδο της τάξης του 48% στα 14 εκατ. ευρώ κατά το α’ εξάμηνο της τρέχουσας χρήσης, προβλέποντας αύξηση των πωλήσεων κατά 27% στα 255 εκατ. ευρώ.

Σε επίπεδο β’ τριμήνου, αναμένει αύξηση των προσαρμοσμένων καθαρών κερδών κατά 29% στα 7 εκατ. ευρώ και πωλήσεις ύψους 129 εκατ. ευρώ, ενισχυμένες κατά 20%.

Σύμφωνα με τον διεθνή οίκο, ώθηση στα αποτελέσματα θα δώσουν οι επιδώσεις του ΙΚΕΑ.

Η τιμή στόχος της Deutsche Bank για την Fourlis διατηρείται στα 22,10 ευρώ ανά μετοχή, με σύσταση ”buy”.

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία θα ανακοινώσει τα αποτελέσματά της στις 29 Αυγούστου, πριν την έναρξη της χρηματιστηριακής συνεδρίασης.

---Intralot

Για την Intralot, η Deutsche Bank (22/8) προβλέπει αύξηση των καθαρών κερδών κατά 6% το α’ εξάμηνο της τρέχουσας χρήσης, στα 59 εκατ. ευρώ και οριακή αύξηση των πωλήσεων, κατά 1%, στα 384 εκατ. ευρώ.

Για το β’ τρίμηνο του 2007 αναμένει υποχώρηση των καθαρών κερδών κατά 21% στα 25 εκατ. ευρώ και πωλήσεις αυξημένες κατά 1% στα 204 εκατ. ευρώ.

Η τιμή-στόχος για την Intralot διατηρείται στα 30,50 ευρώ ανά μετοχή, με σύσταση ”buy”.

Η εταιρεία θα ανακοινώσει τα αποτελέσματά της για το α’ εξάμηνο και το β’ τρίμηνο της τρέχουσας χρήσης στις 29 Αυγούστου, πριν την έναρξη της χρηματιστηριακής συνεδρίασης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v