Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΚΑΕ: Πτώση κερδών στο 6μηνο ”βλέπει” η Marfin

Υποχώρηση των καθαρών κερδών κατά 8,7% στα 16,8 εκατ. ευρώ, από 18,4 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο περυσινό διάστημα, εκτιμά η Marfin-Egnatia ότι θα ανακοινώσει για το α’ εξάμηνο της τρέχουσας χρήσης η ΚΑΕ, ενώ προβλέπει πωλήσεις αυξημένες κατά 21,7% στα 133,7 εκατ. ευρώ, από 109,9 εκατ. ευρώ πέρυσι.

ΚΑΕ: Πτώση κερδών στο 6μηνο ”βλέπει” η Marfin
Υποχώρηση των καθαρών κερδών κατά 8,7% στα 16,8 εκατ. ευρώ, από 18,4 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο περυσινό διάστημα, εκτιμά η Marfin-Egnatia (23/8) ότι θα ανακοινώσει για το α’ εξάμηνο της τρέχουσας χρήσης η ΚΑΕ, ενώ προβλέπει πωλήσεις αυξημένες κατά 21,7% στα 133,7 εκατ. ευρώ, από 109,9 εκατ. ευρώ πέρυσι.

Σύμφωνα με την χρηματιστηριακή, τα αποτελέσματα δεν είναι άμεσα συγκρίσιμα με αυτά του προηγούμενου έτους, αφού τα ΚΑΕ θα έχουν συγχωνεύσει πλήρως την Links of London, ενώ από τον Μάιο του 2006 η εταιρεία έχει χάσει την άδειά της για πώληση αφορολογήτων καυσίμων στους συνοριακούς σταθμούς.

Σε γενικές γραμμές αναμένει ισχνά αποτελέσματα, καθώς η απώλεια της προαναφερθείσας άδειας και η ένταξη της Βουλγαρίας στην ΕΕ δεν κατάφεραν να αντισταθμιστούν πλήρως από την αύξηση της επιβατικής κίνησης και την πλήρη συγχώνευση της LoL.

Η χρηματιστηριακή διατηρεί την τιμή-στόχο των 15,10 ευρώ ανά μετοχή και την σύσταση ”hold”.

Υπενθυμίζεται οτι τα ΚΑΕ θα ανακοινώσουν τα μεγέθη εξαμήνου στις 30 Αυγούστου, μετά την λήξη της χρηματιστηριακής συνεδρίασης, ενώ θα ακολουθήσει conference call από κοινού με την μητρική Folli Follie.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v