Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συμφωνία Ταμείων-JP Morgan ανακοίνωσε η κυβέρνηση

Ολοκληρώθηκε σήμερα η διαδικασία επαναγοράς από τα Ασφαλιστικά Ταμεία του ομολόγου των 280 εκατομμυρίων ευρώ αναφέρουν σε κοινή δήλωσή τους οι οι Υπουργοί Οικονομίας και Οικονομικών και Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κ.κ. Γ. Αλογοσκούφης και Β. Μαγγίνας. Τι σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ.

Συμφωνία Ταμείων-JP Morgan ανακοίνωσε η κυβέρνηση
Ολοκληρώθηκε σήμερα η διαδικασία επαναγοράς από τα Ασφαλιστικά Ταμεία του ομολόγου των 280 εκατομμυρίων ευρώ αναφέρουν σε κοινή δήλωσή τους οι οι Υπουργοί Οικονομίας και Οικονομικών και Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κ.κ. Γ. Αλογοσκούφης και Β. Μαγγίνας.

Όπως υπογραμμίζουν κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων των Διοικητικών Συμβουλίων του ΤΕΑΔΥ, του ΤΣΕΥΠ, του ΤΕΑΥΦΕ και του ΤΕΑΠΟΚΑ, υπεγράφη η σχετική σύμβαση που προβλέπει την επαναγορά του ομολόγου καθώς και την καταβολή των τόκων του δεύτερου τριμήνου από το Διεθνή Χρηματοπιστωτικό Οργανισμό JP Morgan.

Παράλληλα οι δύο Υπουργοί υπογράμμισαν ότι έτσι γίνεται πράξη η κυβερνητική δέσμευση ότι δεν θα χαθεί ούτε ένα ευρώ από τα αποθεματικά των Ταμείων.

---Πως σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ

Το ΠΑΣΟΚ έχει κατ’επανάληψη δηλώσει, ότι πρέπει να επιστραφούν τα χρήματα στα Ασφαλιστικά Ταμεία αλλά όχι σε βάρος των φορολογουμένων. Να επιστραφούν οι μίζες και οι βαλίτσες και να τιμωρηθούν οι ένοχοι.

Οι κύριοι Αλογοσκούφης και Μαγγίνας, αναφέρονται στην επαναγορά ενός ομολόγου, χωρίς να λένε τίποτα για τα άλλα επτά δομημένα ομόλογα, που κατέληξαν σε τουλάχιστον 24 Ταμεία, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v