Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς: Νέα τιμή στόχος τα 25,02 ευρώ από EFG

Νέα τιμή στόχο τα 25,02 ευρώ ανά μετοχή θέτει για τη μετοχή της Πειραιώς η Eurobank Sec, η οποία συνεπάγεται περιθώριο ανόδου 11% από τα τρέχοντα επίπεδα, ενώ παράλληλα επαναδιατυπώνει τη σύσταση ”Outperform”. Παραμένει θετική σε μεσοπρόθεσμο διάστημα για την τράπεζα, ωστόσο αναμένει την ολοκλήρωση της ΑΜΚ που έχει αναγγείλει η τράπεζα, καθώς και αναθεώρηση του business plan.

Πειραιώς: Νέα τιμή στόχος τα 25,02 ευρώ από EFG
Νέα τιμή στόχο τα 25,02 ευρώ ανά μετοχή θέτει για τη μετοχή της Τράπεζας Πειραιώς η Eurobank Securities σε έκθεση (21/08), η οποία συνεπάγεται περιθώριο ανόδου 11% από τα τρέχοντα επίπεδα, ενώ παράλληλα επαναδιατυπώνει τη σύσταση ”Outperform”.

Υπενθυμίζεται, ότι η Τράπεζα Πειραιώς παρουσίασε αύξηση κατά 43% στα κέρδη εξαμήνου, ενώ στο guidance εκτιμά ότι τα κέρδη της θα φθάσουν στο σύνολο του έτους τα 620 εκατ. ευρώ, στοιχείο που οδηγεί τη χρηματιστηριακή σε αναθεώρηση των προβλέψεων της (*αρχική εκτίμηση 608 εκατ.).

Παράλληλα επισημαίνει ότι τα έσοδα από τις κύριες τραπεζικές εργασίες παρουσίαστηκαν ιδιαίτερα ισχυρά στο α΄ εξάμηνο.

Τέλος, η χρηματιστηριακή υποστηρίζει ότι παραμένει θετική σε μεσοπρόθεσμο διάστημα για την Τράπεζα Πειραιώς, ωστόσο αναμένει την ολοκλήρωση της αύξησης κεφαλαίου που έχει αναγγείλει η τράπεζα, καθώς και αναθεώρηση του business plan.

H μετοχή της Πειραιώς ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 22ης Αυγούστου στα 22,9 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v