Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Frigoglass: Στα 23,7€ η νέα τιμή από Marfin

Στα 23,70 ευρώ ανά μετοχή, από 23,50 ευρώ προηγουμένως, αυξάνει την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Frigoglass η Marfin-Egnatia (21/8), διατηρώντας τη σύσταση ”buy”. Σημαντικός καταλύτης για τη μετοχή θεωρείται η επένδυση στην Κίνα, όχι όμως πριν από το 2008, όπου αναμένεται να υπάρξει καλύτερη εικόνα σχετικά με τις προοπτικές της ζήτησης στην περιοχή.

Frigoglass: Στα 23,7€ η νέα τιμή από Marfin
Στα 23,70 ευρώ ανά μετοχή, από 23,50 ευρώ προηγουμένως, αυξάνει την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Frigoglass η Marfin-Egnatia (21/8), διατηρώντας τη σύσταση ”buy”.

Η χρηματιστηριακή προχώρησε σε αύξηση της τιμής-στόχου μετά την ανακοίνωση καλύτερων του αναμενομένου αποτελεσμάτων από την εταιρία, για το α΄ εξάμηνο της τρέχουσας χρήσης, όπου φάνηκε η διατήρηση της υγιούς ανάπτυξης του τμήματος Cool και η αποτελεσματική διαχείριση του αυξημένου κόστους των πρώτων υλών.

Μεταξύ άλλων, η Marfin-Egnatia χαρακτηρίζει την επένδυση στην Κίνα σημαντικό καταλύτη για τη μετοχή, όχι όμως πριν από το 2008, όπου αναμένεται να υπάρξει καλύτερη εικόνα σχετικά με τις προοπτικές της ζήτησης στην περιοχή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v