Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τ.Τ.: Αναβάθμιση σε ”buy” από τη Citigroup

Σε ”buy/high risk” από ”Ηold/speculative” αναβαθμίζει τη σύσταση για τη μετοχή του Τ.Τ. η Citigroup σε έκθεση (20/8), διατηρώντας παράλληλα την τιμή-στόχο των 17 ευρώ. Ο διεθνής οίκος αναφέρει ότι το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο έχει υποαποδώσει έναντι του ευρωπαϊκού τραπεζικού κλάδου κατά 14% τον τελευταίο μήνα και κατά 17% το τελευταίο τρίμηνο (μέχρι τις 17 Αυγούστου).

Τ.Τ.: Αναβάθμιση σε ”buy” από τη Citigroup
Σε ”buy/high risk” από ”Ηold/speculative” αναβαθμίζει τη σύσταση για τη μετοχή του Τ.Τ. η Citigroup σε έκθεση (20/8) τονίζοντας ότι η αναμενόμενη απόδοση για τη μετοχή διαμορφώνεται στο 21,1%, ενώ διατηρεί την τιμή-στόχο των 17 ευρώ

Μεταξύ άλλων, ο διεθνής οίκος αναφέρει ότι το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο έχει υποαποδώσει έναντι του ευρωπαϊκού τραπεζικού κλάδου κατά 14% τον τελευταίο μήνα και κατά 17% το τελευταίο τρίμηνο (μέχρι τις 17 Αυγούστου).

Σε απόλυτους όρους, επισημαίνει η Citigroup, η μετοχή του Τ.Τ. έχει χάσει σχεδόν το ένα τέταρτο της αξίας της τους τελευταίους τρεις μήνες, ενώ έχει επίσης χάσει το premium εξαγορών - συγχωνεύσεων, δημιουργώντας σημαντικές ανησυχίες σχετικά με τον ισολογισμό του.

Η Citigroup εκτιμά ωστόσο πως, παρά τις ανησυχίες σχετικά με το ”εναλλακτικό” χαρτοφυλάκιο του Τ.Τ., oι πιθανοί κίνδυνοι που θα μπορούσαν μπορεί να ανακύψουν.

Η μετοχή του Τ.Τ. ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 20ής Αυγούστου στα 14,58 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v