Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MOH: Βελτιωμένα μεγέθη στο 3μηνο βλέπει η M.Lynch

Άνοδο της τάξης του 12% σε ετήσια βάση και 107% σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο προβλέπει η Merrill Lynch (17/8) ότι θα εμφανίζουν τα ενοποιημένα προσαρμοσμένα κέρδη προ φόρων της Motor Oil το β΄ 3μηνο, διαμορφούμενα σε 79 εκατ. ευρώ. Σε επίπεδο καθαρών κερδών προβλέπει κέρδη ύψους 59 εκατ. ευρώ (+10%).

MOH: Βελτιωμένα μεγέθη στο 3μηνο βλέπει η M.Lynch
Άνοδο της τάξης του 12% σε ετήσια βάση, και 107% σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο προβλέπει η Merrill Lynch (17/8) ότι θα εμφανίζουν τα ενοποιημένα προσαρμοσμένα κέρδη προ φόρων της Motor Oil κατά το β΄ τρίμηνο του έτους, διαμορφούμενα σε 79 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τον διεθνή οίκο, τα υψηλότερα περιθώρια διύλισης και οι αυξημένοι όγκοι (+3% σε ετήσια βάση) ενδεχομένως να αποτελέσουν τα βασικά χαρακτηριστικά των λειτουργικών επιδόσεων της Motor Oil.

Σε επίπεδο καθαρών κερδών, η Merrill Lynch προβλέπει πως η Motor Oil θα ανακοινώσει κέρδη ύψους 59 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 10% σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό τρίμηνο.

Μεταξύ άλλων, ο διεθνής οίκος σημειώνει ότι η τιμή της μετοχής της Motor Oil ευθυγραμμίζεται με αυτήν των ανταγωνιστριών της στον κλάδο με βάση το Ρ/Ε του 2008, ενώ οι μετοχές της διαπραγματεύονται με premium 30% σε σχέση με τους ανταγωνιστές της σε επίπεδο EV/DACF για το 2008.

Η Merrill Lynch διατηρεί την ”ουδέτερη” σύστασή της για τη Motor Oil.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v