Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

UBS: ΣτοTop 20 Small Caps Μυτιληναίος & Intralot

Στο Top 20 των Small Caps της Ευρώπης θέτει τις μετοχές του Μυτιληναίου και της Intralot η UBS σε σχετική έκθεση (13/08), δίχως να μεταβάλλει τις τιμές-στόχους ή τις συστάσεις. Ο διεθνής οίκος εκτιμά ότι η μετοχή του Μυτιληναίου ”θα παραμείνει ισχυρή”, ενώ εκφράζει ”αισιοδοξία” για τη μακροπρόθεσμη πορεία της Intralot.

UBS: ΣτοTop 20 Small Caps Μυτιληναίος & Intralot
Στο Top 20 των Small Caps της Ευρώπης θέτει τις μετοχές του Μυτιληναίου και της Intralot η UBS σε σχετική έκθεση (13/08), δίχως να μεταβάλλει τις τιμές-στόχους ή τις συστάσεις.

Όπως αναφέρει η UBS, η μετοχή του Μυτιληναίου ”θα παραμείνει ισχυρή”, κυρίως λόγω της αναμενόμενης ενίσχυσης της αξίας της ΜΕΤΚΑ, της πραγματοποίησης του business plan της Endesa Hellas αλλά και της δημιουργίας αξίας από το ΑτΕ, μέσω της αναδιάρθρωσης και της βελτιστοποίησης της παραγωγής.

Η UBS διατηρεί την τιμή-στόχο των 46,8 ευρώ και τη σύσταση ”buy” για τη μετοχή του Μυτιληναίου.

Σε ό,τι αφορά την Intralot, η UBS εκφράζει την ”αισιοδοξία” της για τη μακροπρόθεσμη πορεία της εισηγμένης, ενώ δεν αποκλείει τη μελλοντική αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος εφόσον ο μέτοχος πλειοψηφίας λάβει μια ικανοποιητική προσφορά.

Η UBS επαναδιατυπώνει την τιμή–στόχο των 32,4 ευρώ και τη σύσταση ”buy” για τη μετοχή της Intralot.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v