Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eurobank: Στα 33 ευρώ ανεβάζει τον πήχη η UBS

Νέα, υψηλότερη τιμή-στόχο στα 33 ευρώ από 31,58 ευρώ δίνει για τη μετοχή της Eurobank η UBS σε έκθεσή της με σημερινή (6/8) ημερομηνία, όπου διατηρεί σύσταση ”buy”. Όπως αναφέρει ο διεθνής οίκος, η αύξηση στην τιμή-στόχο αντανακλά τις βελτιωμένες μεσοπρόθεσμες αναπτυξιακές προοπτικές της Eurobank μετά την αύξηση κεφαλαίου.

Eurobank: Στα 33 ευρώ ανεβάζει τον πήχη η UBS
Νέα, υψηλότερη τιμή-στόχο στα 33 ευρώ από 31,58 ευρώ δίνει για τη μετοχή της Eurobank η UBS σε έκθεσή της με σημερινή (6/8) ημερομηνία, όπου διατηρεί σύσταση ”buy”.

Όπως αναφέρει ο διεθνής οίκος, η αύξηση στην τιμή-στόχο αντανακλά τις βελτιωμένες μεσοπρόθεσμες αναπτυξιακές προοπτικές της Eurobank μετά την αύξηση κεφαλαίου.

Η UBS προχώρησε σε αύξηση της τιμής-στόχου κατά 4,5% στα 33 ευρώ διατηρώντας τη σύσταση ”αγοράς”.

Παράλληλα, η τράπεζα επισημαίνει ότι προχώρησε σε αναπροσαρμογή των προβλέψεών της για τα αποτελέσματα της τράπεζας συμπεριλαμβάνοντας την πρόσφατη επιτάχυνση στην αύξηση των εσόδων και των κερδών, τις υψηλότερες προβλέψεις της διοίκησης για τα αποτελέσματα αλλά και την επίπτωση από την αύξηση κεφαλαίου.

Ως εκ τούτου, αναπροσαρμόζει τις προβλέψεις της για τα κέρδη ανά μετοχή της τράπεζας κατά 1% και -5% για το 2007 και το 2008 αντίστοιχα, ενώ εκτιμά ότι ως το 2009 η αύξηση κεφαλαίου θα έχει ουδέτερη επίπτωση στα κέρδη ανά μετοχή της τράπεζας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v