Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha Bank: Νέες τιμές από Proton και Eurobank

”Ουδέτερη” παραμένει η Proton για τη μετοχή της Alpha Bank, ανεβάζοντας την τιμή-στόχο στα 26,5 ευρώ σε έκθεσή της με σημερινή (2/8) ημερομηνία, με τίτλο ”Ισχυρό τρίμηνο, αλλά αμετάβλητες οι προοπτικές”. Στα 27,7 ευρώ η νέα τιμή-στόχος από Eurobank Sec.

Alpha Bank: Νέες τιμές από Proton και Eurobank
”Ουδέτερη” παραμένει η Proton για τη μετοχή της Alpha Bank, ανεβάζοντας την τιμή-στόχο στα 26,5 ευρώ σε έκθεσή της με σημερινή (2/8) ημερομηνία, με τίτλο ”Ισχυρό τρίμηνο, αλλά αμετάβλητες οι προοπτικές”.

Όπως αναφέρει η χρηματιστηριακή, παρά το καλό β’ τρίμηνο, διατηρεί σύσταση ”neutral” καθώς εκτιμά ότι η τράπεζα θα συνεχίσει να υποαποδίδει σε σχέση με τους ανταγωνιστές της τόσο σε αύξηση τζίρου όσο και σε αύξηση καθαρών εσόδων από τόκους σε χρονικό ορίζοντα 6-12 μηνών.

Ωστόσο, η βελτίωση που εμφανίζουν τα αποτελέσματα της τράπεζας στο β’ τρίμηνο οδηγεί σε αναβάθμιση των εκτιμήσεων για την κερδοφορία της και ως εκ τούτου σε αύξηση της τιμής-στόχου στα 26,5 ευρώ από 25 ευρώ.

Eν τω μεταξύ, η Eurobank Sec. σε έκθεσή της με σημερινή (2/8) ημερομηνία αναβαθμίζει τις εκτιμήσεις της για τα κέρδη ανά μετοχή 2007 της Alpha Bank κατά 5,5%, ενώ ανεβάζει την τιμή-στόχο στα 27,7 ευρώ από 26 ευρώ, υποδηλώνοντας περιθώριο ανόδου 13,8% από τα τρέχοντα επίπεδα της μετοχής και διατηρεί σύσταση ”outperform”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v