Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πώς είδε η UBS τα 6μηνα Alpha Bank, Eurobank

Θετικά υποδέχτηκε η UBS τα οικονομικά αποτελέσματα που ανακοίνωσαν για το β’ τρίμηνο της τρέχουσας χρήσης τόσο η Alpha Bank όσο και η Eurobank. Σε ξεχωριστές εκθέσεις του, ο διεθνής οίκος διατηρεί την τιμή-στόχο των 29 ευρώ και σύσταση ”buy” για την Alpha Bank καθώς και την τιμή-στόχο των 31,58 ευρώ και σύσταση ”buy” για τη Eurobank.

Πώς είδε η UBS τα 6μηνα Alpha Bank, Eurobank
Θετικά υποδέχτηκε η UBS τα οικονομικά αποτελέσματα που ανακοίνωσαν για το β’ τρίμηνο της τρέχουσας χρήσης τόσο η Alpha Bank όσο και η Eurobank.

Για σταδιακή ανάκαμψη από ένα ισχνό α’ τρίμηνο κάνει λόγο η UBS σε έκθεσή της με ημερομηνία 1/8/2007, κατόπιν της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της Alpha Bank για το β’ τρίμηνο, στην οποία διατηρεί την τιμή-στόχο των 29 ευρώ ανά μετοχή και τη σύσταση ”buy”.

Σε ξεχωριστή της έκθεση για τη Eurobank, με ημερομηνία 31 Ιουλίου, αναφέρεται στα κέρδη του β’ τριμήνου, τα οποία ήταν 10,4% υψηλότερα των προβλέψεων των αναλυτών, αλλά και στην αύξηση των προβλέψεων της διοίκησης της τράπεζας για τα καθαρά κέρδη του 2007, στο 1,55 δισ. ευρώ. Ο διεθνής οίκος διατηρεί την τιμή-στόχο των 31,58 ευρώ ανά μετοχή για τη Eurobank και τη σύσταση ”buy”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v