Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς:Πώς είδαν το εξάμηνο οι Citi, DB και UBS

Σε αύξηση των εκτιμήσεων για τα κέρδη ανά μετοχή της Τράπεζας Πειραιώς για την περίοδο 2007-9 κατά 2% - 3% προχωρά η Citigroup μετά την ανακοίνωση των ισχυρών αποτελεσμάτων εξαμήνου της τράπεζας, ενώ διατηρεί τη σύσταση ”buy” και την τιμή-στόχο των 32 ευρώ. Πώς είδαν τα αποτελέσματα UBS και Deutsche Bank.

Πειραιώς:Πώς είδαν το εξάμηνο οι Citi, DB και UBS
Σε αύξηση των εκτιμήσεων για τα κέρδη ανά μετοχή της Τράπεζας Πειραιώς για την περίοδο 2007-9 κατά 2% - 3% προχωρά η Citigroup μετά την ανακοίνωση των ισχυρών αποτελεσμάτων εξαμήνου της τράπεζας, ενώ διατηρεί τη σύσταση ”buy” και την τιμή-στόχο των 32 ευρώ.

Η Citi, σε έκθεσή της με σημερινή ημερομηνία (31/7), τονίζει ότι η Τράπεζα Πειραιώς παραμένει μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες ελληνικές τράπεζες, γεγονός που επιβεβαιώνεται από τα μεγέθη του α΄ εξαμήνου.

Όπως αναφέρει, προχωρά σε αύξηση των κερδών ανά μετοχή της τράπεζας για την περίοδο 2007-9 κατά 2% - 3% με αυξήσεις στις προβλέψεις για τα έσοδα και τα κόστη.

Όπως αναφέρει η Deutsche Bank, τα καθαρά κέρδη της τράπεζας ξεπέρασαν τις προβλέψεις κατά 17% στο εξάμηνο. Ως εκ τούτου, προχωρά σε αναπροσαρμογή των προβλέψεων για τα κέρδη του 2007 κατά 5% και κατά 4% για το 2008 και το 2009, ενώ διατηρεί σύσταση ”αγοράς” και τιμή-στόχο στα 36,5 ευρώ.

Η UBS, σε σημερινή (31/7) έκθεσή της, τονίζει ότι τα ισχυρά αποτελέσματα λειτουργούν υποστηρικτικά στην αύξηση κεφαλαίου, κάνοντας λόγο για μεγέθη που εξέπληξαν την αγορά ενώ διατηρεί τιμή-στόχο στα 32 ευρώ με σύσταση ”buy 1”.

Η UBS παραμένει θετική για την Πειραιώς λόγω των προοπτικών ισχυρής οργανικής ανάπτυξης, ενώ βελτιώνει τις προβλέψεις της για τα αποτελέσματα 2007 κατά 8,6% στα 639 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, αναβαθμίζει τις εκτιμήσεις της για τα αποτελέσματα του 2008 και του 2009 κατά 14,1% και 15,2% αντίστοιχα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v