Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τιτάν: Σε 48 ευρώ μειώνει την τιμή-στόχο η Proton

Σε μείωση κατά 5% της τιμής-στόχου για τη μετοχή της Τιτάν, στα 48 ευρώ, προχώρησε η Proton Bank σε έκθεσή της με σημερινή ημερομηνία, ενώ διατηρεί τη σύσταση ”outperform”. Η υποβάθμιση αποδίδεται τόσο στην άσχημη πορεία της κερδοφορίας όσο και στα προβλήματα της Τιτάν επί αμερικανικού εδάφους. ”Neutral” παραμένει η Credit Suisse με στόχο τα 38 ευρώ.

Τιτάν: Σε 48 ευρώ μειώνει την τιμή-στόχο η Proton
Σε μείωση κατά 5% της τιμής-στόχου για τη μετοχή της Τιτάν, στα 48 ευρώ, προχώρησε η Proton Bank σε έκθεσή της με σημερινή ημερομηνία, ενώ διατηρεί τη σύσταση ”outperform”. Η υποβάθμιση αποδίδεται τόσο στην άσχημη πορεία της κερδοφορίας όσο και στα προβλήματα της Τιτάν επί αμερικανικού εδάφους.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο όμιλος στη Lake Belt συνεχίζουν να ενισχύουν την αβεβαιότητα, τουλάχιστον έως ότου εκδοθεί η τελική έκθεση από τις αμερικανικές αρχές.

Πάντως, όπως σημειώνει η Proton Bank, αν και οι τρέχουσες συνθήκες στην αμερικανική αγορά δεν είναι οι καλύτερες, τα μακροπρόθεσμα θεμελιώδη για την περιοχή της Φλόριντας θεωρούνται θετικά, ενώ προβλέπεται ανάκαμψη της ζήτησης.

Στα ”συν” του ομίλου το γεγονός ότι διαπραγματεύεται με P/E 13,7 ήτοι με discount έναντι των ανταγωνιστών.

Εν τω μεταξύ, σε σχόλιό της για την Τιτάν μετά και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων τριμήνου, η Credit Suisse διατηρεί σύσταση ”neutral” με τιμή-στόχο στα 38 ευρώ.

Ο οίκος τονίζει ότι τα καθαρά κέρδη διαμορφώθηκαν 7% χαμηλότερα των συγκλινουσών εκτιμήσεων, ενώ έχουν επηρεαστεί από την επιβράδυνση στον αμερικανικό κατασκευαστικό κλάδο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v