Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εμπορική: Η εξυγίανση πλήτει τα κέρδη λένε οι ΑΧΕ

Στις αυξημένες προβλέψεις αποδίδουν κατά κύριο λόγο τα κατώτερα των εκτιμήσεων κέρδη α΄ εξάμηνου της Εμπορικής οι χρηματιστηριακές στα πρωινά report με ημερομηνία 27 Ιουλίου. Τα σχόλια των Μarfin - Egnatia, Alpha Finance και Εurobank Sec.

Εμπορική: Η εξυγίανση πλήτει τα κέρδη λένε οι ΑΧΕ
Στις αυξημένες προβλέψεις αποδίδουν κατά κύριο λόγο τα κατώτερα των εκτιμήσεων κέρδη α΄ εξάμηνου της Εμπορικής οι χρηματιστηριακές στα πρωινά report με ημερομηνία 27 Ιουλίου.

Η Alpha Finance υπογραμμίζει ότι η τράπεζα κατέγραψε για ακόμη μία φορά αδύναμα αποτελέσμα, ενώ επισημαίνει ότι είναι πολύ νωρίς για να αποδώσει καρπούς το πρόγραμμα αναδιάρθρωσης που έχει ξεκινήσει η διοίκηση της τράπεζας.

Η Marfin – Egnatia επισημαίνει πως τα συνολικά αποτελέσματα ήταν σύμφωνα με τις εκτιμήσεις στα οργανικά έσοδα, όμως τα λειτουργικά έξοδα και οι προβλέψεις ήταν υψηλότερα από τις προβλέψεις της.

Η χαμηλότερη συνεισφορά κερδών από τις δραστηριότητες που πουλήθηκαν και ο υψηλός φορολογικός συντελεστής θα οδηγήσουν σε μείωση των εκτιμήσεων για τα κέρδη του τρέχοντος έτους συμπληρώνει η χρηματιστηριακή.

Από την πλευρά της, η Eurobank Sec αποδίδει τα χαμηλότερα των προσδοκιών αποτελέσματα της τράπεζας στο αυξημένο ύψος των προβλέψεων αλλά και στο χαμηλότερο ύψος των εσόδων από άλλες δραστηριότητες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v